Oferte City Break spre Venetia

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Venetia este un oras unic, care cuprinde 118 insule, cu 177 de canale si 354 de poduri. Acest oras iti da  sentimentul ca ai calatorit in timp, cu cateva secole in urma, atunci cand cavalerii si doamnele din inalta societate animau un oras elegant si mandru, cu intrigile si povestile lor de dragoste. 
Venetia este un oras mic, dar „concentrat”: fiecare monument, teatru, catedrala sau piata are propria istorie, gazduind si in prezent o multitudine de festivaluri, evenimente si ceremonii. Orasul este celebru nu doar pentru nesfarsitele canale si plimbari romantice cu gondola, ci si pentru Carnavalul de la Venetia, care a contribuit decisiv la faima acestuia, aducand in fiecare an nenumarati turisti din toate colturile lumii.
Daca vreti sa descoperiti o destinatie unica in Europa, cu un ritm si o atmosfera inconfundabile, atunci va recomandam un city break in Venetia.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Basilica San Marco
Este biserica cea mai cunoscuta din Venetia si unul din cele mai bune exemple de arhitectura bizantina. Aceasta se afla in Piata San Marco. 
Piata San Marco

Este incarcata de istorie, inconjurata de cladiri cu arhitectura deosebita. Cele mai multe dintre obiectivele turistice ale Venetiei se afla aici.

Marele Canal
Desi Venetia cuprinde nenumarate insule si canale, Marele Canal este cu siguranta cel mai cunoscut. Are forma unui „S” in oglinda, aproximativ 3,8 km lungime, 30-90 latime si o adancime medie de 5 metri. Este ideal pentru o plimbare romantica.
Palatul Dogilor
Este un exemplu superb de arhitectura gotica venetiana. Palatul a servit ca senat, centru administrativ, tribunal, arhiva publica si inchisoare pana in anul 1797, atunci cand a cazut Republica Venetiana. Prima data ridicat in sec al IX-lea, Palatul Dogilor a fost reconstruit de mai multe ori.
Unde facem cumparaturi?
La Luisa Semenzato Antiquariato puteti cumpara tablouri, ceramica si mobila venetiana din sec XVIII. Este un loc recunoscut si apreciat de italieni.
Gaspoint este un magazin in care veti gasi Jeansii Gaspoint, genti Eastpark, pantofii All Star si accesoriile Hello Kitty, precum si foarte multe suveniruri.
In Laboratorio Artigiano Maschere puteti cumpara masti si costume, mai ales daca vizitati Venetia in perioada celebrului Carnaval. Orientativ, o masca de marimea unui breloc poate costa pana la 4 euro, una care sa acopere doar ochii pana in 10 euro, iar una pentru intreaga fata maxim 25 euro.
 
Ce evenimente au loc in Venetia?
Carnavalul de la Venetia are loc in piata San Marco din Venetia. Timp de 10 zile, invaluie orasul intr-o atmosfera magica si include mai multe manifestari spectaculoase, cele mai faimoase fiind balurile mascate, concertele si paradele costumelor. Carnavalul isi are originea in vechile ritualuri de trecere de la sezonul de iarna la  cel de primavara.
Festivalul Venetian de Jazz (Veneto Jazz) are loc in diferite locatii din Venetia in lunile ianuarie-aprilie si iunie-august. Cei mai buni jazzmani concerteaza in diferite localuri si piete din oras.
Festivalul de film de la Venetia (Mostra Intrenazionale d’Arte Cinematografica) are loc la sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie pe esplanada dinspre mare de la Lido, intre hotel de Bains si Excelsior, si dureaza 11 zile. Istoria festivalului incepe in anul 1932, fiind cel mai vechi din lume. Este unul dintre cele trei mari festivaluri de film din lume, alaturi de cel de la Cannes si cel de la Berlin.
Alte evenimente si festivaluri: Festa della Madonna della Salute, Festivalul international de Scurt Metraj Circuito off-Venice, Benedizione del Fuoco, Festa di San Marco, Vogalonga, Biennale D’Arte Contemporanea e Architettura.
 
Alte activitati si atractii turistice
Palatul Grassi este situat pe malul estic al Marelui Canal, in cartierul San Marco din Venetia. Palatul a fost construit intre anii 1748 – 1772. Arhitectul care l-a proiectat, Giorgio Massari, a facut ca design-ul castelului sa contrasteze puternic cu cel al cladirilor din imediata vecinatate, in special cu cel al cladirii in stic baroc, Ca' Rezzonico, de pe malul opus al Canalului. Adresa: Campo San Samuela 3231.
Podul Rialto este un obiectiv turistic foarte important, care atrage o multime de turisti anual. Este cel mai vechi pod peste Marele Canal si probabil cel mai cunoscut din oras. Adresa: Sestiere San Polo.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual 360° in Venetia, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Venetia, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Buon viaggio!

Cand sa calatoresti la Venetia?
Primavara aduce o vreme umeda, dar va puteti bucura de vizitarea punctelor turistice, fara aglomeratie. Vara este sezonul de varf, temperaturile sunt ridicate, insa multimea turistilor ar putea fi inconfortabila. De asemenea, tarifele sunt ridicate. Toamna are zile calde, iar prezenta turistilor este mai rara. Iarna sunt inregistrate temperaturi scazute, insa localnicii anima interiorul localurilor.
 
Regimul climatic anual in Venetia
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Venetia si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Venetia, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 7°C 49mm
Februarie 9°C 51mm
Martie 13°C 61mm
Aprilie 17°C 73mm
Mai 22°C 75mm
Iunie 26°C 74mm
Iulie 28°C 60mm
August 28°C 62mm
Septembrie 24°C 68mm
Octombrie 19°C 88mm
Noiembrie 13°C 84mm
Decembrie 9°C 62mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!