Austrian Airlines

Informatii despre reluarea zborurilor Austrian Airlines si conditiile speciale de zbor

Data ultimului update: 29.05.2020 Sursa Austrian Airlines

Austrian Airlines a anuntat reinceperea operarii pentru zborurile avand ca punct de plecare Viena, printre care si legatura cu Bucuresti, incepand cu 15 iunie.

Celelalte destinatii sunt: 

Amsterdam (AMS)
Stockholm (ARN)
Athens (ATH)
Brussels (BRU)
Basel (BSL)
Paris (CDG)
Copenhagen (CPH)
Dubrovnik (DBV)
Dusseldorf (DUS)
Frankfurt (FRA)
Geneva (GVA)
Hamburg (HAM)
Larnaca (LCA)
London (LHR)
Munich (MUC)
Bucharest (OTP)
Pristina (PRN)
Sarajevo (SJJ)
Thessaloniki (SKG)
Skopje (SKP)
Sofia (SOF)
Stuttgart (STR)
Tirana (TIA)
Tel Aviv (TLV)
Berlin (TXL)
Varna (VAR)
Zurich (ZRH)

De asemenea, incepand cu data de 22 iunie, alte zboruri directe din Viena vor fi introduse, catre urmatoarele destinatii: 

Belgrade (BEG)
Graz (GRZ)
Innsbruck (INN)
Kyiv (KBP)
Kosice (KSC)
Milan (MXP)
Nice (NCE)
Prague (PRG)
Split (SPU)
Warsaw (WAW)

 

Reguli de protectie pentru pasagerii zborurilor Austrian Airlines:

Pasagerii sunt obligati sa poarte in permanenta masca la bordul aeronavelor Austrian Airlines, precum și pe aeroportul din Viena.

Toti pasagerii trebuie sa iși aduca maștile de protectie singuri, acestea nu pot fi oferite de reprezentantii companiei.

In plus, toti clientii sunt rugati sa tina cont de reglementarile in vigoare referitoare la carantina din destinatiile unde se doreste efectuarea zborului.

Alte restrictii pot fi impuse pe parcursul intregii calatorii datorita reglementarilor de igiena și siguranta mai dure, de exemplu, timpi de așteptare mai lungi la verificarile de securitate din aeroport.

La selectarea sau alocarea locurilor, regula generala este aceea ca pasagerii care nu locuiesc in aceeași gospodarie trebuie sa se disperseze in aeronava cât mai departe unul de celalalt.

Cu toate acestea, in cazul unui numar mare de pasageri, niciunui pasager nu ii va fi refuzata imbarcarea pentru a mentine liber un scaun vecin.

 

Pasagerii care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, in conformitate cu reglementarile oficiale in vigoare, un certificat medical care confirma un rezultat negativ al testului Covid-19 (test PCR, care sa nu fie mai vechi de 4 zile) sau sa intre intr-o carantina de 14 zile. 

Pasagerii care sosesc cu rezidența in Austria si un permis de sedere valabil, care nu pot prezenta un certificat medical corespunzator, au posibilitatea de a fi testate pe aeroportul din Viena.

Daca rezultatul este negativ, carantina poate fi incheiata.

Pasagerilor care calatoresc de la Viena spre alte destinatii li se recomanda cu tarie sa se informeze despre restrictiile actuale de calatorie si de intrare a destinatiei finale si a posibilelor puncte de tranzit inainte de inceperea planificata a calatoriei.

Informații suplimentare despre procedura, costuri si disponibilitatea testelor PCR Coronavirus pe aeroportul din Viena, pot fi gasite aici.

 

 

 

Cere o oferta!