Czech Airlines

Informatii despre reluarea zborurilor Czech Airlines si conditiile speciale de zbor

Data ultimului update: 08.05.2020 Sursa Czech Airlines


Potrivit unui comunicat Czech Airlines, zborurile din Praga catre Bucuresti vor fi reluate in cursul lunii mai.

"Începând cu 18 mai 2020, intenționăm să reluăm operarea zborurilor Czech Airlines pe rutele selectate către și dinspre Praga. Primele destinații sunt Amsterdam, Paris, Frankfurt și Stockholm. La 24 mai 2020, intenționăm să reluăm zborurile între Praga și Kiev, urmate de cele dintre Praga și Odessa, cu o zi mai târziu, cu condiția ca măsurile de carantină din Ucraina să fie încheiate așa cum este planificat în prezent. Începând cu 25 mai 2020 vor fi reluate zborurile între Praga și București.


Reluarea treptată a operațiunii se face în conformitate cu toate normele relevante și ridicarea limitărilor aplicate în prezent în fiecare țară, prin urmare pot fi efectuate unele ajustări suplimentare ale programului.

În același timp, implementăm noi măsuri la bordul aeronavei pentru a asigura siguranța pasagerilor. Aceasta include în special obligația pasagerilor de a folosi măști pentru nas și gură la îmbarcare și pe parcursul întregului zbor, distanțare socială (păstrarea distanței de 2 metri la îmbarcare și debarcare) sau plăți fără contact atunci când cumpără băuturi răcoritoare la bord.

La bordul avioanelor se aplică standarde de igienă foarte stricte, interioarele aeronavei sunt supuse unei dezinfectări minuțioase înainte și după fiecare zbor, toaletele și inclusiv scaunele și compartimentele de depozitare."

Cere o oferta!