Eurowings

Informatii despre reluarea zborurilor Eurowings si conditiile speciale de zbor

Data ultimului update: 20.05.2020 Sursa Eurowings

Incepand cu data de 21 iunie, Eurowings, parte din grupul Deutsche Lufthansa AG, va relua zborurile directe intre Dusseldorf si Bucuresti. 

Potrivit informatiilor oficiale de pe site-ul companiei, zborurile vor fi planificate 5 zile pe saptamana (luni, marti, joi, vineri si duminica).

Orarul de zbor disponibil indica urmatoarele frecvente orare: 

EW9792: Dusseldorf (DUS) 10:10 – 13:45 Bucuresti (OTP); 
EW9793: Bucuresti (OTP) 14:25 – 16:05 Dusseldorf (DUS). 


Data update: 08.05.2020 Sursa Lufthansa

 

Începând din iunieLufthansa, Eurowings ╚Öi SWISS vor reincepe cursele c─âtre mai multe destina╚Ťii din Germania ╚Öi Europa. Cu aceasta ocazie, programele de repatriere se vor încheia la 31 mai.

Un total de 80 de aeronave vor fi reactivate cu „programul din iunie”. Aceasta înseamn─â c─â, în luna urm─âtoare, pot fi servite în total 106 destina╚Ťii. De la 1 iunie, 160 de aeronave vor fi în func╚Ťiune pentru cele 3 companii aeriene ale Grupului (doar 80 de aeronave fiind folosite in lunile anterioare, in special pentru programe de repatriere). 

Companiile aeriene ale Grupului Lufthansa r─âspund astfel interesului crescând al clien╚Ťilor pentru c─âl─âtoriile aeriene, dup─â u╚Öurarea treptat─â a restric╚Ťiilor ╚Öi limit─ârilor din statele federale germane ╚Öi ale reglement─ârilor de intrare din alte ╚Ť─âri din Europa.

"Sim╚Ťim o mare dorin╚Ť─â ╚Öi dor în rândul oamenilor de a c─âl─âtori din nou. Hotelurile ╚Öi restaurantele se deschid încet, iar vizitele la prieteni ╚Öi familie sunt din nou permise. Cu toat─â aten╚Ťia, facem acum posibil─â reconectarea dintre oameni si posibilitatea sa isi transmita ceea ce au experimentat mult─â vreme. Este de la sine în╚Ťeles c─â siguran╚Ťa ╚Öi s─ân─âtatea pasagerilor ╚Öi angaja╚Ťilor no╚Ötri sunt lucrurile cele mai importante", spune Harry Hohmeister, membru al Comitetului Executiv Lufthansa.

În luna iunie, numeroase destina╚Ťii însorite, precum Mallorca, Sylt, Rostock ╚Öi Creta vor fi din nou accesibile cu companiile aeriene ale Lufthansa Group. Mai multe detalii despre programul de zbor al lunii iunie vor fi publicate în cursul s─âpt─âmânii urm─âtoare.

Clien╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â ╚Ťin─â cont de reglement─ârile actuale de intrare ╚Öi de carantin─â a destina╚Ťiilor respective atunci când î╚Öi planific─â c─âl─âtoria. Pe toat─â durata c─âl─âtoriei, se pot impune restric╚Ťii datorit─â reglement─ârilor de igien─â ╚Öi securitate mai stricte, de exemplu datorit─â timpilor de a╚Öteptare mai lungi la punctele de control ale securit─â╚Ťii aeroportului. Serviciile de catering la bord vor r─âmâne, de asemenea, restric╚Ťionate pân─â la o notificare ulterioar─â.

Obliga╚Ťia de a purta o masca faciala la bord introdus─â de companiile aeriene ale Lufthansa Group la 4 mai a fost primit─â ╚Öi acceptat─â în mod pozitiv de c─âtre oaspe╚Ťi. Clien╚Ťii vor fi în continuare obligati s─â poarte masc─â pe toat─â durata c─âl─âtoriei.