Lufthansa

Informatii despre reluarea zborurilor Lufthansa si conditiile speciale de zbor

Data ultimului update: 05.06.2020 Sursa Lufthansa Group

Companiile aeriene din grupul Lufthansa î╚Öi extind în mod semnificativ serviciile în urm─âtoarea perioada. Acest lucru se aplic─â atât zborurilor de durat─â scurt─â, cât ╚Öi celor de lung─â durat─â (>6 ore). Scopul principal al extinderii programelor de zbor este de a pune la dispozi╚Ťie turi╚Ötilor din nou, cât mai multe destina╚Ťii.

În luna septembrie 90% dintre destina╚Ťiile ini╚Ťiale vizate de c─âl─âtoriile planificate pe termen scurt ╚Öi mediu ╚Öi 70% dintre destina╚Ťiile vizate de c─âl─âtoriile pe distan╚Ťe lungi vor fi disponibile din nou. Clien╚Ťii care î╚Öi planific─â vacan╚Ťele de toamn─â ╚Öi de iarn─â au acum acces la o re╚Ťea global─â de conexiuni prin toate huburile Grupului Lufthansa.

Astfel, în toamn─â, aeronavele Lufthansa vor zbura de peste 100 de ori pe s─âpt─âmân─â c─âtre destina╚Ťii din America de Nord prin nodurile sale din Frankfurt ╚Öi Munchen. Aproximativ 90 de zboruri pe s─âpt─âmân─â sunt planificate c─âtre Asia, peste 20 spre Orientul Mijlociu ╚Öi peste 25 pentru Africa. În Africa, de exemplu, vor fi din nou zboruri c─âtre Windhoek ╚Öi Nairobi, în Orientul Mijlociu c─âtre Beirut ╚Öi Riyadh, în America de Nord c─âtre Houston, Boston ╚Öi Vancouver, în Asia spre Hong Kong ╚Öi Singapore.

Pe rutele pe distan╚Ťe scurte ╚Öi mijlocii, Lufthansa va oferi un num─âr de 1.800 de conexiuni s─âpt─âmânale începând cu luna septembrie. Vor fi 102 destina╚Ťii cu plecarea din Frankfurt ╚Öi 88 din München, inclusiv Malaga, Alicante, Valencia, Napoli, Rodos, Palermo, Faro, Madeira, Olbia, Dubrovnik, Reykjavik ╚Öi multe alte destina╚Ťii de var─â din Frankfurt.

Multe dintre destina╚Ťiile de c─âl─âtorie sunt deja reluate, implementate în sistemele de rezervare ╚Öi, prin urmare, pot fi rezervate. Toate destina╚Ťiile ╚Öi plec─ârile sunt actualizate zilnic. (vezi aici zborurile Lufthansa)

Lufthansa ╚Öi-a extins gama de servicii la bord din 1 iunie, respectând restric╚Ťiile impuse. Clien╚Ťii primesc servetele dezinfectante înainte de fiecare zbor. În cazul zborurilor de scurt─â ╚Öi medie durat─â în clasa Business, serviciul de b─âuturi ╚Öi serviciul normal de mas─â vor fi reactivate. La zborurile cu curs─â lung─â, oaspe╚Ťilor din toate clasele li se va oferi din nou gama obi╚Önuit─â de b─âuturi. În clasa First ╚Öi Business, clien╚Ťii vor putea din nou s─â aleag─â dintr-o gam─â de feluri de mâncare. În clasa Economy, clien╚Ťii vor continua s─â primeasc─â o mas─â. Reglement─ârile stricte privind igiena continu─â s─â fie respectate în timpul modificarilor serviciilor oferite.

Începând cu luna iulie, aeronavele Austrian Airlines vor decola pentru zborurile obi╚Önuite de curs─â lung─â pentru prima oar─â de la mijlocul lunii martie. Bangkok, Chicago, New York (Newark) ╚Öi Washington vor fi ulterior disponibile cu pân─â la trei zboruri s─âpt─âmânale. Oferta re╚Ťelei europene va fi extins─â ╚Öi pentru a include diferite rute începând cu luna iulie - inclusiv zboruri c─âtre Grecia.

SWISS inten╚Ťioneaz─â s─â revin─â, din toamn─â, la aproximativ 85% dintre destina╚Ťiile pe care le-a oferit înainte de criza COVID-19, chiar daca va avea o capacitate de doar o treime din capacitatea maxima pe aceste rute. În calitate de companie aerian─â elve╚Ťian─â, SWISS se angajeaz─â s─â ofere cea mai larg─â gam─â posibil─â de servicii, înc─â din fazele initiale de reluare a zborurilor. Accentul va fi pus pe serviciile europene din Zurich ╚Öi Geneva. Alte destina╚Ťii intercontinentale vor fi, de asemenea, reintroduse în re╚Ťeaua de rute.

Eurowings î╚Öi extinde în mod semnificativ programul de zbor atât pentru c─âl─âtorii de afaceri, cât ╚Öi pentru c─âl─âtorii de agrement ╚Öi inten╚Ťioneaz─â s─â zboare intr-un procent de 80% dintre destina╚Ťiile sale, în cursul verii. În urma ridic─ârii avertismentelor si restrictiilor de c─âl─âtorie, a crescut interesul pentru destina╚Ťii de vacan╚Ť─â, precum Italia, Spania, Grecia ╚Öi Croa╚Ťia. Acesta este motivul pentru care Eurowings va zbura din nou, chiar daca va avea doar între 30 ╚Öi 40% din capacitatea sa de zbor - cu accentul principal pe zborurile din Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart ╚Öi Köln / Bonn.

Atunci când î╚Öi planific─â c─âl─âtoriile, clien╚Ťii trebuie s─â ╚Ťin─â cont de reglement─ârile actuale de intrare ╚Öi de carantinare a destina╚Ťiilor respective. Pe toat─â durata c─âl─âtoriei, se pot impune restric╚Ťii datorit─â unor reglement─âri de igien─â ╚Öi siguran╚Ť─â mai stricte, acest fapt fiind si o cauza a timpilor de a╚Öteptare mai lungi la punctele de control ale securit─â╚Ťii aeroportului.

Începând cu 8 iunie, pasagerii tuturor zborurilor Lufthansa ╚Öi Eurowings sunt obliga╚Ťi s─â poarte o masca, ce va acoperi obligatoriu gura ╚Öi nasul pe toat─â durata c─âl─âtoriei. Aceasta serve╚Öte la siguran╚Ťa tuturor pasagerilor de la bord. Condi╚Ťiile generale de transport (GTC) vor fi modificate în consecin╚Ť─â. De asemenea, Lufthansa recomand─â pasagerilor s─â poarte masca pe toat─â durata c─âl─âtoriei, adic─â ╚Öi înainte sau dup─â zborul în aeroport, ori de câte ori distan╚Ťa minim─â necesar─â nu poate fi pastrat─â fa╚Ť─â de alte persoane.

 

Data ultimului update: 18.05.2020 Sursa Lufthansa

Începând cu luna iunie, companiile aeriene Lufthansa, Eurowings ╚Öi SWISS vor zbura din nou c─âtre multe destina╚Ťii însorite de var─â ╚Öi vor oferi numeroase conexiuni intercontinentale.


Optzeci de aeronave vor fi reactivate cu „planul de zbor din iunie”, care va permite c─âl─âtoria în 106 de destina╚Ťii din Germania ╚Öi Europa în luna urm─âtoare.

Destina╚Ťii foarte atragatoare din punct de vedere al sezonului estival sunt: Mallorca, Faro, Sylt, Creta, Nisa ╚Öi multe altele. În plus, exist─â, de asemenea, peste 20 de destina╚Ťii intercontinentale în program, inclusiv Los Angeles, Mexic, Dubai ╚Öi Johannesburg. Pute╚Ťi g─âsi întotdeauna cele mai actualizate informa╚Ťii ╚Öi posibilitati de planificare a c─âl─âtoriilor în pe site-urile companiilor aeriene.

 

Data  update: 08.05.2020 Sursa Lufthansa

 

Începând din iunie, Lufthansa, Eurowings ╚Öi SWISS vor reincepe cursele c─âtre mai multe destina╚Ťii din Germania ╚Öi Europa. Cu aceasta ocazie, programele de repatriere se vor încheia la 31 mai.

Un total de 80 de aeronave vor fi reactivate cu „programul din iunie”. Aceasta înseamn─â c─â, în luna urm─âtoare, pot fi servite în total 106 destina╚Ťii. De la 1 iunie, 160 de aeronave vor fi în func╚Ťiune pentru cele 3 companii aeriene ale Grupului (doar 80 de aeronave fiind folosite in lunile anterioare, in special pentru programe de repatriere). 

Companiile aeriene ale Grupului Lufthansa r─âspund astfel interesului crescând al clien╚Ťilor pentru c─âl─âtoriile aeriene, dup─â u╚Öurarea treptat─â a restric╚Ťiilor ╚Öi limit─ârilor din statele federale germane ╚Öi ale reglement─ârilor de intrare din alte ╚Ť─âri din Europa.

"Sim╚Ťim o mare dorin╚Ť─â ╚Öi dor în rândul oamenilor de a c─âl─âtori din nou. Hotelurile ╚Öi restaurantele se deschid încet, iar vizitele la prieteni ╚Öi familie sunt din nou permise. Cu toat─â aten╚Ťia, facem acum posibil─â reconectarea dintre oameni si posibilitatea sa isi transmita ceea ce au experimentat mult─â vreme. Este de la sine în╚Ťeles c─â siguran╚Ťa ╚Öi s─ân─âtatea pasagerilor ╚Öi angaja╚Ťilor no╚Ötri sunt lucrurile cele mai importante", spune Harry Hohmeister, membru al Comitetului Executiv Lufthansa.

În luna iunie, numeroase destina╚Ťii însorite, precum Mallorca, Sylt, Rostock ╚Öi Creta vor fi din nou accesibile cu companiile aeriene ale Lufthansa Group. Mai multe detalii despre programul de zbor al lunii iunie vor fi publicate în cursul s─âpt─âmânii urm─âtoare.

Clien╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â ╚Ťin─â cont de reglement─ârile actuale de intrare ╚Öi de carantin─â a destina╚Ťiilor respective atunci când î╚Öi planific─â c─âl─âtoria. Pe toat─â durata c─âl─âtoriei, se pot impune restric╚Ťii datorit─â reglement─ârilor de igien─â ╚Öi securitate mai stricte, de exemplu datorit─â timpilor de a╚Öteptare mai lungi la punctele de control ale securit─â╚Ťii aeroportului. Serviciile de catering la bord vor r─âmâne, de asemenea, restric╚Ťionate pân─â la o notificare ulterioar─â.

Obliga╚Ťia de a purta o masca faciala la bord introdus─â de companiile aeriene ale Lufthansa Group la 4 mai a fost primit─â ╚Öi acceptat─â în mod pozitiv de c─âtre oaspe╚Ťi. Clien╚Ťii vor fi în continuare obligati s─â poarte masc─â pe toat─â durata c─âl─âtoriei.