Lufthansa

Informatii despre reluarea zborurilor Lufthansa si conditiile speciale de zbor

Data ultimului update: 18.05.2020 Sursa Lufthansa

Începând cu luna iunie, companiile aeriene Lufthansa, Eurowings și SWISS vor zbura din nou către multe destinații însorite de vară și vor oferi numeroase conexiuni intercontinentale.


Optzeci de aeronave vor fi reactivate cu „planul de zbor din iunie”, care va permite călătoria în 106 de destinații din Germania și Europa în luna următoare.

Destinații foarte atragatoare din punct de vedere al sezonului estival sunt: Mallorca, Faro, Sylt, Creta, Nisa și multe altele. În plus, există, de asemenea, peste 20 de destinații intercontinentale în program, inclusiv Los Angeles, Mexic, Dubai și Johannesburg. Puteți găsi întotdeauna cele mai actualizate informații și posibilitati de planificare a călătoriilor în pe site-urile companiilor aeriene.

 

Data  update: 08.05.2020 Sursa Lufthansa

 

Începând din iunie, Lufthansa, Eurowings și SWISS vor reincepe cursele către mai multe destinații din Germania și Europa. Cu aceasta ocazie, programele de repatriere se vor încheia la 31 mai.

Un total de 80 de aeronave vor fi reactivate cu „programul din iunie”. Aceasta înseamnă că, în luna următoare, pot fi servite în total 106 destinații. De la 1 iunie, 160 de aeronave vor fi în funcțiune pentru cele 3 companii aeriene ale Grupului (doar 80 de aeronave fiind folosite in lunile anterioare, in special pentru programe de repatriere). 

Companiile aeriene ale Grupului Lufthansa răspund astfel interesului crescând al clienților pentru călătoriile aeriene, după ușurarea treptată a restricțiilor și limitărilor din statele federale germane și ale reglementărilor de intrare din alte țări din Europa.

"Simțim o mare dorință și dor în rândul oamenilor de a călători din nou. Hotelurile și restaurantele se deschid încet, iar vizitele la prieteni și familie sunt din nou permise. Cu toată atenția, facem acum posibilă reconectarea dintre oameni si posibilitatea sa isi transmita ceea ce au experimentat multă vreme. Este de la sine înțeles că siguranța și sănătatea pasagerilor și angajaților noștri sunt lucrurile cele mai importante", spune Harry Hohmeister, membru al Comitetului Executiv Lufthansa.

În luna iunie, numeroase destinații însorite, precum Mallorca, Sylt, Rostock și Creta vor fi din nou accesibile cu companiile aeriene ale Lufthansa Group. Mai multe detalii despre programul de zbor al lunii iunie vor fi publicate în cursul săptămânii următoare.

Clienții sunt rugați să țină cont de reglementările actuale de intrare și de carantină a destinațiilor respective atunci când își planifică călătoria. Pe toată durata călătoriei, se pot impune restricții datorită reglementărilor de igienă și securitate mai stricte, de exemplu datorită timpilor de așteptare mai lungi la punctele de control ale securității aeroportului. Serviciile de catering la bord vor rămâne, de asemenea, restricționate până la o notificare ulterioară.

Obligația de a purta o masca faciala la bord introdusă de companiile aeriene ale Lufthansa Group la 4 mai a fost primită și acceptată în mod pozitiv de către oaspeți. Clienții vor fi în continuare obligati să poarte mască pe toată durata călătoriei.