Lufthansa

Informatii despre reluarea zborurilor Lufthansa si conditiile speciale de zbor

Data ultimului update: 05.06.2020 Sursa Lufthansa Group

Companiile aeriene din grupul Lufthansa își extind în mod semnificativ serviciile în următoarea perioada. Acest lucru se aplică atât zborurilor de durată scurtă, cât și celor de lungă durată (>6 ore). Scopul principal al extinderii programelor de zbor este de a pune la dispoziție turiștilor din nou, cât mai multe destinații.

În luna septembrie 90% dintre destinațiile inițiale vizate de călătoriile planificate pe termen scurt și mediu și 70% dintre destinațiile vizate de călătoriile pe distanțe lungi vor fi disponibile din nou. Clienții care își planifică vacanțele de toamnă și de iarnă au acum acces la o rețea globală de conexiuni prin toate huburile Grupului Lufthansa.

Astfel, în toamnă, aeronavele Lufthansa vor zbura de peste 100 de ori pe săptămână către destinații din America de Nord prin nodurile sale din Frankfurt și Munchen. Aproximativ 90 de zboruri pe săptămână sunt planificate către Asia, peste 20 spre Orientul Mijlociu și peste 25 pentru Africa. În Africa, de exemplu, vor fi din nou zboruri către Windhoek și Nairobi, în Orientul Mijlociu către Beirut și Riyadh, în America de Nord către Houston, Boston și Vancouver, în Asia spre Hong Kong și Singapore.

Pe rutele pe distanțe scurte și mijlocii, Lufthansa va oferi un număr de 1.800 de conexiuni săptămânale începând cu luna septembrie. Vor fi 102 destinații cu plecarea din Frankfurt și 88 din München, inclusiv Malaga, Alicante, Valencia, Napoli, Rodos, Palermo, Faro, Madeira, Olbia, Dubrovnik, Reykjavik și multe alte destinații de vară din Frankfurt.

Multe dintre destinațiile de călătorie sunt deja reluate, implementate în sistemele de rezervare și, prin urmare, pot fi rezervate. Toate destinațiile și plecările sunt actualizate zilnic. (vezi aici zborurile Lufthansa)

Lufthansa și-a extins gama de servicii la bord din 1 iunie, respectând restricțiile impuse. Clienții primesc servetele dezinfectante înainte de fiecare zbor. În cazul zborurilor de scurtă și medie durată în clasa Business, serviciul de băuturi și serviciul normal de masă vor fi reactivate. La zborurile cu cursă lungă, oaspeților din toate clasele li se va oferi din nou gama obișnuită de băuturi. În clasa First și Business, clienții vor putea din nou să aleagă dintr-o gamă de feluri de mâncare. În clasa Economy, clienții vor continua să primească o masă. Reglementările stricte privind igiena continuă să fie respectate în timpul modificarilor serviciilor oferite.

Începând cu luna iulie, aeronavele Austrian Airlines vor decola pentru zborurile obișnuite de cursă lungă pentru prima oară de la mijlocul lunii martie. Bangkok, Chicago, New York (Newark) și Washington vor fi ulterior disponibile cu până la trei zboruri săptămânale. Oferta rețelei europene va fi extinsă și pentru a include diferite rute începând cu luna iulie - inclusiv zboruri către Grecia.

SWISS intenționează să revină, din toamnă, la aproximativ 85% dintre destinațiile pe care le-a oferit înainte de criza COVID-19, chiar daca va avea o capacitate de doar o treime din capacitatea maxima pe aceste rute. În calitate de companie aeriană elvețiană, SWISS se angajează să ofere cea mai largă gamă posibilă de servicii, încă din fazele initiale de reluare a zborurilor. Accentul va fi pus pe serviciile europene din Zurich și Geneva. Alte destinații intercontinentale vor fi, de asemenea, reintroduse în rețeaua de rute.

Eurowings își extinde în mod semnificativ programul de zbor atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru călătorii de agrement și intenționează să zboare intr-un procent de 80% dintre destinațiile sale, în cursul verii. În urma ridicării avertismentelor si restrictiilor de călătorie, a crescut interesul pentru destinații de vacanță, precum Italia, Spania, Grecia și Croația. Acesta este motivul pentru care Eurowings va zbura din nou, chiar daca va avea doar între 30 și 40% din capacitatea sa de zbor - cu accentul principal pe zborurile din Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart și Köln / Bonn.

Atunci când își planifică călătoriile, clienții trebuie să țină cont de reglementările actuale de intrare și de carantinare a destinațiilor respective. Pe toată durata călătoriei, se pot impune restricții datorită unor reglementări de igienă și siguranță mai stricte, acest fapt fiind si o cauza a timpilor de așteptare mai lungi la punctele de control ale securității aeroportului.

Începând cu 8 iunie, pasagerii tuturor zborurilor Lufthansa și Eurowings sunt obligați să poarte o masca, ce va acoperi obligatoriu gura și nasul pe toată durata călătoriei. Aceasta servește la siguranța tuturor pasagerilor de la bord. Condițiile generale de transport (GTC) vor fi modificate în consecință. De asemenea, Lufthansa recomandă pasagerilor să poarte masca pe toată durata călătoriei, adică și înainte sau după zborul în aeroport, ori de câte ori distanța minimă necesară nu poate fi pastrată față de alte persoane.

 

Data ultimului update: 18.05.2020 Sursa Lufthansa

Începând cu luna iunie, companiile aeriene Lufthansa, Eurowings și SWISS vor zbura din nou către multe destinații însorite de vară și vor oferi numeroase conexiuni intercontinentale.


Optzeci de aeronave vor fi reactivate cu „planul de zbor din iunie”, care va permite călătoria în 106 de destinații din Germania și Europa în luna următoare.

Destinații foarte atragatoare din punct de vedere al sezonului estival sunt: Mallorca, Faro, Sylt, Creta, Nisa și multe altele. În plus, există, de asemenea, peste 20 de destinații intercontinentale în program, inclusiv Los Angeles, Mexic, Dubai și Johannesburg. Puteți găsi întotdeauna cele mai actualizate informații și posibilitati de planificare a călătoriilor în pe site-urile companiilor aeriene.

 

Data  update: 08.05.2020 Sursa Lufthansa

 

Începând din iunie, Lufthansa, Eurowings și SWISS vor reincepe cursele către mai multe destinații din Germania și Europa. Cu aceasta ocazie, programele de repatriere se vor încheia la 31 mai.

Un total de 80 de aeronave vor fi reactivate cu „programul din iunie”. Aceasta înseamnă că, în luna următoare, pot fi servite în total 106 destinații. De la 1 iunie, 160 de aeronave vor fi în funcțiune pentru cele 3 companii aeriene ale Grupului (doar 80 de aeronave fiind folosite in lunile anterioare, in special pentru programe de repatriere). 

Companiile aeriene ale Grupului Lufthansa răspund astfel interesului crescând al clienților pentru călătoriile aeriene, după ușurarea treptată a restricțiilor și limitărilor din statele federale germane și ale reglementărilor de intrare din alte țări din Europa.

"Simțim o mare dorință și dor în rândul oamenilor de a călători din nou. Hotelurile și restaurantele se deschid încet, iar vizitele la prieteni și familie sunt din nou permise. Cu toată atenția, facem acum posibilă reconectarea dintre oameni si posibilitatea sa isi transmita ceea ce au experimentat multă vreme. Este de la sine înțeles că siguranța și sănătatea pasagerilor și angajaților noștri sunt lucrurile cele mai importante", spune Harry Hohmeister, membru al Comitetului Executiv Lufthansa.

În luna iunie, numeroase destinații însorite, precum Mallorca, Sylt, Rostock și Creta vor fi din nou accesibile cu companiile aeriene ale Lufthansa Group. Mai multe detalii despre programul de zbor al lunii iunie vor fi publicate în cursul săptămânii următoare.

Clienții sunt rugați să țină cont de reglementările actuale de intrare și de carantină a destinațiilor respective atunci când își planifică călătoria. Pe toată durata călătoriei, se pot impune restricții datorită reglementărilor de igienă și securitate mai stricte, de exemplu datorită timpilor de așteptare mai lungi la punctele de control ale securității aeroportului. Serviciile de catering la bord vor rămâne, de asemenea, restricționate până la o notificare ulterioară.

Obligația de a purta o masca faciala la bord introdusă de companiile aeriene ale Lufthansa Group la 4 mai a fost primită și acceptată în mod pozitiv de către oaspeți. Clienții vor fi în continuare obligati să poarte mască pe toată durata călătoriei.

Cere o oferta!