Ryanair

Informatii despre reluarea zborurilor Ryanair si conditiile speciale de zbor

Data ultimului update: 26.06.2020 Sursa ryanair.com

 

Compania aeriana Ryanair a anuntat intr-un comunicat de presa ca va relua zborurile regulate, inclusiv pe cele catre si dinspre Romania incepand cu 1 iulie. 

Chiar daca autoritatile romane anunta ca la revenirea din tari precum Anglia, Italia si Spania va fi necesara izolarea la domiciliu pentru 14 zile, vor fi disponibile si curse catre aceste tari: 

Bucuresti - Londra;
Bucuresti - Edinburgh;
Bucuresti - Bristol; 

Bucuresti - Roma;
Bucuresti - Pisa;
Bucuresti - Pescara;
Bucuresti - Palermo;
Bucuresti - Milano;
Bucuresti - Bologna;

Bucuresti - Madrid;

Bucuresti - Dublin;

Bucuresti - Bruxelles;

Bucuresti - Atena;
Bucuresti - Chania;
Bucuresti - Paphos;

Bucuresti - Berlin;


Data ultimului update: 12.05.2020 Sursa ryanair.com

 

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, a anunțat astăzi planurile de a reveni la 40% din programele normale de zbor începând cu 1 iulie 2020, sub rezerva restricțiilor guvernului privind ridicarea zborurilor intra-UE și a măsurilor eficiente de sănătate publică în vigoare pe aeroporturi. Ryanair va opera un program zilnic de zbor de aproape 1.000 de zboruri, restabilind 90% din rețeaua de rute anterioare Covid-19. Detalii complete despre aceste rute, frecvențe, ore de zbor și prețuri promoționale sunt disponibile pe www.Ryanair.com

De la restricțiile de zbor provocate de Covid-19 de la mijlocul lunii martie, Ryanair a operat un numar zilnic de 30 de zboruri între Irlanda, Marea Britanie și Europa. Din iulie, Ryanair va reporni zborurile din majoritatea celor 80 de baze din întreaga Europă, mentionand ca frecvențele zilnice / săptămânale vor fi mai puține.

Ryanair a lansat, de asemenea, un film prin care sa te convinga o "reîntoarcere la zbor", încurajând pasagerii să isi insuseasca măsurile de protectie a sănătatii pentru a limita virusul Covid-19. Acestea includ mai puține bagaje, check-in online, descărcarea boarding-pass-ului pe telefonul mobil al pasagerilor, precum și efectuarea verificărilor de temperatură la intrarea în aeroport și purtarea măștilor în permanență în terminal și la bordul aeronavelor.

Toate aeronavele Ryanair sunt echipate cu filtre de aer HEPA (similare cu cele utilizate în secțiile critice ale spitalului) și toate suprafețele interioare ale aeronavei sunt dezinfectate în fiecare seară cu substanțe chimice, care sunt eficiente timp de peste 24 de ore. În timp ce verificările de temperatură și măștile sunt piatra de temelie a acestei reveniri sănătoase la serviciu, distanțarea socială pe aeroporturi și aeronave la bord va fi încurajată acolo unde este posibil.

La bordul aeronavelor, echipajul de cabină Ryanair va purta măști in timp ce serviciile la bord vor fi limitate la gustări și băuturi preambalate, dar fără posibilitatea platii cash. Toate tranzacțiile la bord vor fi fără numerar, doar prin intermediul cardului bancar.

Nu se va permite formarea cozilor pentru toalete, accesul la toaletă va fi pus la dispoziția pasagerilor la cerere. Ryanair încurajează pasagerii să isi spele regulat mâinile și să folosească produse de dezinfectare a mâinilor în terminalele aeroportului.

Ca măsură suplimentară de sănătate publică, în timp ce statele UE ies din blocajele respective Covid-19, Ryanair va solicita tuturor pasagerilor care vor zbura în iulie și august să completeze detalii (la momentul check-in-ului) referitoare la cât de lungă va fi vizita planificată și, de asemenea, adresa lor în timp ce vizitează o altă țară a UE. Aceste informații de contact vor fi furnizate guvernelor UE pentru a-i ajuta să monitorizeze orice reglementări de izolare aplicabile vizitatorilor pe zboruri intra-UE.

Cere o oferta!