Wizz Air

Informatii despre reluarea zborurilor Wizz Air si conditiile speciale de zbor

Data ultimului update: 13.07.2020 Sursa Wizz Air

Wizz Air anunta introducerea a unui nou zbor cu destinatia Palma de Mallora, incepand cu data de 9 august. 

Vor exista doua zboruri pe saptamana, joia si duminica, urmand ca o calatorie sa dureze aproximativ 3 ore. 

Orarul zborurilor:

București - Palma de Mallorca 05:45 / 08:05 
Palma de Mallorca - Bucuresti 08:40 / 12:40


Data ultimului update: 29.06.2020 Sursa 
Wizz Air

Wizz Air anunta introducerea a 8 noi destinatii pentru zboruri cu plecare din Bucuresti catre: 

Cagliari
Copenhaga
Bergen
Hamburg
Karlsruhe
Memmingen
Santorini 
Mykonos

Biletele sunt deja disponibile la vanzare si pot fi accesate aici

În timp ce poate cea mai interesantă destinaţie anunţată pare a fi Cagliari, în însorita Sardinie, Bergen este o comoară ascunsă, fiind al doilea oraş ca mărime din Norvegia şi, de asemenea, cel mai mare port al ţării. Oraşul este cunoscut sub numele de Poarta către Fiordurile Norvegiei şi oraş parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, precum şi oraş UNESCO al gastronomiei.

Copenhaga este o altă destinaţie scandinavă foarte populară, acum accesibilă datorită tarifelor mici ale WIZZ, în timp ce cele trei noi rute către Hamburg, Karlsruhe şi Memmingen vor consolida şi mai mult conexiunile dintre Bucureşti şi Germania.

Cagliari este a 11-a destinaţie oferită de Wizz Air din Bucureşti în Italia şi a 2-a în Sardinia, în afară de Alghero.

Bergen este a doua destinaţie din Norvegia, după Oslo, de care românii se vor putea bucura prin intermediul Wizz Air, în timp ce Copenhaga este al doilea oraş din Danemarca, după Billund, care oferă oportunităţi de călătorie în reţeaua în continuă creştere a Wizz Air din Bucureşti. Împreună cu cele trei noi rute către Germania, Wizz Air oferă acum şase servicii din capitala României către această ţară.

La scurt timp după anunţarea rutei către Heraklion, alte două destinaţii din Grecia, se adaugă la reţeaua Wizz Air din Bucureşti: Santorini şi Mykonos. Ambele, cu o istorie bogată şi cu locuri excepţionale de vizitat, sunt perfecte pentru o vacanţă relaxantă la mare unde vă puteţi bucura de preparatele autentice din bucătăria locală.

Împreună cu aceste opt servicii noi, Wizz Air oferă acum 61 de rute către 20 de ţări din Bucureşti.

Compania a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Data ultimului update: 16.06.2020 Sursa Wizz Air

Wizz Air anunta reinceperea operarii zborurilor de pasageri, incepand cu data de 17 iunie, dupa cum urmeaza: 

Aeroportul Avram Iancu din Cluj: 
Berlin – în zilele de miercuri și duminică
Dortmund – în zilele de luni, miercuri și vineri
Frankfurt Hahn – în zilele de marți și sâmbătă
Memmingen – în zilele de luni și vineri;
Nuremberg – în zilele de joi și duminică;
Basel – în zilele de marți, joi și sâmbătă;
Viena – în zilele de miercuri și duminică.

Data ultimului update: 01.06.2020 Sursa Wizz Air

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat că va prelungi perioada de suspendare pentru mai multe rute către și dinspre România, în urma extinderii restricțiilor de călătorie existente anunțate de autoritățile române. Drept urmare, zborurile către Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Regatul Unit și Olanda rămân suspendate până la 16 iunie inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspensiile de zbor vor fi informați automat prin e-mail, în cazul în care clienții rezervați direct pe wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. 120% din tariful inițial va fi încărcat automat în contul WIZZ al clientului, suma care va fi utilizată în următoarele 24 de luni pentru achiziționarea de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot opta, de asemenea, pentru o rambursare a numerarului - care va dura mai mult până la final - și vor fi informați cu privire la pașii necesari pentru un transfer bancar sau un transfer către un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor fi eligibili pentru doar 100% din tariful inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism - inclusiv agențiile de turism online - ar trebui să ia legătura cu compania de la care și-au achiziționat biletele.

 

Data ultimului update: 31.05.2020 Sursa Wizz AirData ultimului update: 14.05.2020 Sursa 
Wizz Air

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat că mai multe rute din România rămân suspendate din cauza extinderii restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Cere o oferta!