Wizz Air

Informatii despre reluarea zborurilor Wizz Air si conditiile speciale de zbor

Data ultimului update: 13.07.2020 Sursa Wizz Air

Wizz Air anunta introducerea a unui nou zbor cu destinatia Palma de Mallora, incepand cu data de 9 august. 

Vor exista doua zboruri pe saptamana, joia si duminica, urmand ca o calatorie sa dureze aproximativ 3 ore. 

Orarul zborurilor:

Bucure╚Öti - Palma de Mallorca 05:45 / 08:05 
Palma de Mallorca - Bucuresti 08:40 / 12:40


Data ultimului update: 29.06.2020 Sursa 
Wizz Air

Wizz Air anunta introducerea a 8 noi destinatii pentru zboruri cu plecare din Bucuresti catre: 

Cagliari
Copenhaga
Bergen
Hamburg
Karlsruhe
Memmingen
Santorini 
Mykonos

Biletele sunt deja disponibile la vanzare si pot fi accesate aici

În timp ce poate cea mai interesant─â destina┼úie anun┼úat─â pare a fi Cagliari, în însorita Sardinie, Bergen este o comoar─â ascuns─â, fiind al doilea ora┼č ca m─ârime din Norvegia ┼či, de asemenea, cel mai mare port al ┼ú─ârii. Ora┼čul este cunoscut sub numele de Poarta c─âtre Fiordurile Norvegiei ┼či ora┼č parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, precum ┼či ora┼č UNESCO al gastronomiei.

Copenhaga este o alt─â destina┼úie scandinav─â foarte popular─â, acum accesibil─â datorit─â tarifelor mici ale WIZZ, în timp ce cele trei noi rute c─âtre Hamburg, Karlsruhe ┼či Memmingen vor consolida ┼či mai mult conexiunile dintre Bucure┼čti ┼či Germania.

Cagliari este a 11-a destina┼úie oferit─â de Wizz Air din Bucure┼čti în Italia ┼či a 2-a în Sardinia, în afar─â de Alghero.

Bergen este a doua destina┼úie din Norvegia, dup─â Oslo, de care românii se vor putea bucura prin intermediul Wizz Air, în timp ce Copenhaga este al doilea ora┼č din Danemarca, dup─â Billund, care ofer─â oportunit─â┼úi de c─âl─âtorie în re┼úeaua în continu─â cre┼čtere a Wizz Air din Bucure┼čti. Împreun─â cu cele trei noi rute c─âtre Germania, Wizz Air ofer─â acum ┼čase servicii din capitala României c─âtre aceast─â ┼úar─â.

La scurt timp dup─â anun┼úarea rutei c─âtre Heraklion, alte dou─â destina┼úii din Grecia, se adaug─â la re┼úeaua Wizz Air din Bucure┼čti: Santorini ┼či Mykonos. Ambele, cu o istorie bogat─â ┼či cu locuri excep┼úionale de vizitat, sunt perfecte pentru o vacan┼ú─â relaxant─â la mare unde v─â pute┼úi bucura de preparatele autentice din buc─ât─âria local─â.

Împreun─â cu aceste opt servicii noi, Wizz Air ofer─â acum 61 de rute c─âtre 20 de ┼ú─âri din Bucure┼čti.

Compania a anun┼úat recent o serie de m─âsuri de igien─â crescute, pentru a asigura s─ân─âtatea ┼či siguran┼úa clien┼úilor ┼či ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabin─â, cât ┼či pasagerii sunt obliga┼úi s─â poarte m─â┼čti, echipajul de cabin─â având ┼či m─ânu┼či. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o solu┼úie antiviral─â ┼či, ca urmare a programului de cur─â┼úare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceea┼či solu┼úie antiviral─â. Fiecare pasager prime┼čte la intrarea în aeronav─â ┼červe┼úele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronav─â, iar pentru toate achizi┼úiile de la bord se recomand─â plata contactless. Pasagerii sunt ruga┼úi s─â urmeze m─âsurile de distan┼úare fizic─â introduse de autorit─â┼úile locale de s─ân─âtate ┼či sunt încuraja┼úi s─â efectueze toate achizi┼úiile premerg─âtoare zborului online (de exemplu: bagaje de cal─â, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Data ultimului update: 16.06.2020 Sursa Wizz Air

Wizz Air anunta reinceperea operarii zborurilor de pasageri, incepand cu data de 17 iunie, dupa cum urmeaza: 

Aeroportul Avram Iancu din Cluj: 
Berlin – în zilele de miercuri ╚Öi duminic─â
Dortmund – în zilele de luni, miercuri ╚Öi vineri
Frankfurt Hahn – în zilele de mar╚Ťi ╚Öi sâmb─ât─â
Memmingen – în zilele de luni ╚Öi vineri;
Nuremberg – în zilele de joi ╚Öi duminic─â;
Basel – în zilele de mar╚Ťi, joi ╚Öi sâmb─ât─â;
Viena – în zilele de miercuri ╚Öi duminic─â.

Data ultimului update: 01.06.2020 Sursa Wizz Air

Wizz Air, cea mai mare companie aerian─â low-cost din Europa Central─â ╚Öi de Est, a anun╚Ťat c─â va prelungi perioada de suspendare pentru mai multe rute c─âtre ╚Öi dinspre România, în urma extinderii restric╚Ťiilor de c─âl─âtorie existente anun╚Ťate de autorit─â╚Ťile române. Drept urmare, zborurile c─âtre Austria, Belgia, Elve╚Ťia, Fran╚Ťa, Germania, Italia, Spania, Regatul Unit ╚Öi Olanda r─âmân suspendate pân─â la 16 iunie inclusiv.

Pasagerii cu rezerv─âri afectate de suspensiile de zbor vor fi informa╚Ťi automat prin e-mail, în cazul în care clien╚Ťii rezerva╚Ťi direct pe wizzair.com sau prin aplica╚Ťia mobil─â a companiei aeriene. 120% din tariful ini╚Ťial va fi înc─ârcat automat în contul WIZZ al clientului, suma care va fi utilizat─â în urm─âtoarele 24 de luni pentru achizi╚Ťionarea de produse ╚Öi servicii Wizz Air. Pasagerii pot opta, de asemenea, pentru o rambursare a numerarului - care va dura mai mult pân─â la final - ╚Öi vor fi informa╚Ťi cu privire la pa╚Öii necesari pentru un transfer bancar sau un transfer c─âtre un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clien╚Ťii vor fi eligibili pentru doar 100% din tariful ini╚Ťial. Pasagerii care ╚Öi-au f─âcut rezerv─ârile prin intermediul agen╚Ťiilor de turism - inclusiv agen╚Ťiile de turism online - ar trebui s─â ia leg─âtura cu compania de la care ╚Öi-au achizi╚Ťionat biletele.

 

Data ultimului update: 31.05.2020 Sursa Wizz AirData ultimului update: 14.05.2020 Sursa 
Wizz Air

Compania aerian─â low-cost Wizz Air a anun╚Ťat c─â mai multe rute din România r─âmân suspendate din cauza extinderii restric╚Ťiilor de c─âl─âtorie impuse de autorit─â╚Ťile române.

Pasagerii cu rezerv─âri afectate de suspendarea zborurilor vor fi informa╚Ťi automat prin e-mail dac─â au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplica╚Ťia pentru mobil. Clien╚Ťii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitat─â pentru c─âl─âtorie, sum─â care poate fi folosit─â în urm─âtoarele 24 de luni pentru achizi╚Ťia de produse ╚Öi servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – ╚Öi vor fi informa╚Ťi despre pa╚Öii necesari pentru un transfer bancar sau transferul c─âtre un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clien╚Ťii vor putea primi doar 100% din suma achitat─â ini╚Ťial. Pasagerii care ╚Öi-au f─âcut rezerv─ârile prin intermediul agen╚Ťiilor de turism – inclusiv agen╚Ťiile de turism online – trebuie s─â ia leg─âtura cu agen╚Ťia de unde ╚Öi-au cump─ârat biletele.