KLM

Informatii despre reluarea zborurilor KLM si conditiile speciale de zbor

KLM doreste reluarea zborurilor catre/dinspre Romania incepand cu data de 1 iunie 2020, cu un zbor dus-intors pe zi, avand urmatorul orar de zbor: 

Amsterdam - Bucuresti 


KL1373: plecare din Amsterdam la ora 09:00 si sosire in Bucuresti (Otopeni) la ora 12:40, in zilele de: luni, miercuri, vineri, sambata si duminica;

KL 1373: plecare din Amsterdam la ora 07:40 si sosire in Bucuresti (Otopeni) la ora 11:20, in zilele de: marti si joi.

Bucuresti - Amsterdam 

KL1374: plecare din Bucuresti la ora 13:25 si sosire in Amsterdam la ora 15:25, in zilele de: luni, miercuri, vineri, sambata si duminica;

KL 1374: plecare din Bucuresti la ora 12:05 si sosire in Amsterdam la ora 14:05, in zilele de: marti si joi.

Va rugam sa aveti in vedere urmatoare reguli care se aplica la bordul aeronavelor KLM, dar si in aeroporturile din Olanda: 

- Regula de distantare sociala de minim 1.5 metri intre doua persoane se aplica in aeroport in timpul tuturor pasilor necesari calatoriei: check-in, predare bagaj, control securitate, control pasaport, imbarcare, debarcare, preluare bagaje; 

- Incepand cu data de 11 mai si cel putin pana la data de 31 august 2020 pasagerii sunt obligati sa poare masca de protectie sunt obligatorii la bordul aeronavelor KLM; 

- Serviciul de catering la bordul aeronavelor va fi simplificat si va consta doar in produse ambalate. 

- Interiorul aeronavelor va fi curatat si dezinfectat cu atentie sporita dupa fiecare zbor. 

Tinand cont ca regulile de securitate referitoare la virusul COVID19 se pot schimba foarte des, este inca prematur sa fie precizate reguli exacte pentru luna iunie. Acelasi lucru se intampla si cu regulile dispuse de autoritatile in domeniul sanatatii din cele doua tari, insa speram ca restrictiile sa fie ridicate dupa o eventuala regresie a pandemiei.

Gasiti mai jos o lista cu cele mai importante cerinte pentru pasagerii care se imbarca din Bucuresti, incepand cu data de 15 mai. In cazul in care acestea vor fi in vigoare si in luna iunie, pasagerii vor fi informati. 

1. Pasagerii trebuie sa soseasca in aeroport cu minim 3 ore inainte plecarii si trebuie sa aiba: masca medicala, manusi si protectie pentru incaltaminte.

2. In parcarea aeroportului vor fi instalate 6 corturi cu o capacitate totala de 1200 metri patrati unde vor avea acces doar pasagerii pe baza biletului/rezervarii. Pentru pasagerii care nu vor putea confirma statusul zborului lor, agentii prezenti le vor putea prezenta informatiile despre zbor.

3. Angajatii aeroportului vor distribui pasagerii in corturile aferente zborurilor rezervate, in timp ce echipe medicale vor scana termic calatorii inainte ca acestia sa paraseasca corturile. 

4. Pentru a se putea respecta distantarea sociala, doar 12 porti vor fi disponibile pentru imbarcare. Astfel, nu vor exista mai mult de 12 zboruri pentru care sa se imbarce pasageri in acelasi timp. 

5. Pentru aeronavele care nu vor fi parcate cu conectare directa (prin tunel) la terminal, se va folosi un numar dublu de avioane, intrucat numarul pasagerilor din autobuz va fi limitat la jumatate din capacitatea de proiectare. 

6. Regulile de distantare sociala sunt valabile si inaintea imbarcarii, distanta fata de ceilalti pasageri va trebui pastrata si inainte de imbarcarea efectiva la bordul aeronavelor.

 Data ultimului update: 10.05.2020

 

Cere o oferta!