A-ROSA AQUA

Piete de Craciun pe Rin

 
de la
 
469
/ loc in cabina dubla, 4 nopti

 

Tarife

Tarife euro/ persoana in cabina dubla

Perioada

25.11 – 29.11.2020

Categorie tarif

Premium All Inclusive

Cabina tip S

€ 469

Cabina tip A

€ 589

Cabina tip C

€ 689

Cabina tip D

€ 739

Tarifele si disponibilitatea sunt de moment.

 

Itinerariu 

Ziua

Port

Sosire

Plecare

1

Koln

 

16:00

2

Mannheim

16:00

20:00

3

Strasbourg (Kehl)

10:30

23:00

4

Mainz

12:00

19:00

5

Koln

6:00

 

Itinerariul poate suferi modificari

 

Ziua 1    Koln                                                                                  

Acesta este punctul de plecare pentru croaziera dvs.. Sfatul nostru: pentru a va asigura o prima zi relaxanta, calatoriti cu o zi inainte de inceperea croazierei si petreceti noaptea la unul dintre hotelurile partenere. Nu ratati atractiile acestui oras catedrala! Cand nava va da startul itinerariului pe Rin, dvs. veti fi trait deja primele aventuri.

Ziua 2    Mannheim

Pe masura ce navigati pe Rinul de Sud, veti invata despre fatetele orasului Mannheim, inima multiculturala a regiunii metropolitane Rin-Neckar. Bun venit in orasul compact! De la Neckar pana la palat, centrul orasului este sub forma de grila. Strazile nu au un nume oficial si zona este impartita in patrate.

Ziua 4    Strasbourg (Kehl)

Astazi aveti posibilitatea sa vizitati Strasbourg – centrul policii Europene. Cu casele sale medievale si palate elegante, Strasbourg este un oras aparte. Principala sa atractie este catedrala care, de pe platforma sa, face ca locuintele din jur sa apara ca fiind piese dintr-o macheta feroviara. Bucurati-va de ziua petrecuta in partea franceza a regiunii Rinului.

Ziua 4    Mainz

Mainz este expresia stilului de viata relaxant care ii face pe localnici sa fie mandri de orasul lor, pe straini sa se acomodeze usor si pe vizitatori sa se bucure din plin! Cu o istorie de peste 2000 de ani, Mainz nu este numai unul dintre cele mai vechi orase ale Germaniei dar si un loc unde vezi cum aceasta istorie indelungata prinde viata oriunde ai privi!

Ziua 4    Koblenz             

Koblenz este unul dintre cele mai pitoresti oras ale Germaniei, cu o bogatie de atractii turistice si culturale. Palate, conace, stradute inguste si locuri romantice. Nu rata momentul in care nava A-Rosa navigheaza in apropiere de promontoriul Deutsches Erk.

Ziua 5    Koln

Este ziua debarcarii. Daca nu ati apucat la inceputul croazierei sa explorati si regiunea din jurul orasului Koln, profitati acum si alegeti sa ramaneti o noapte in plus la hotel. Nu veti regreta!

 

 

 

 

A-ROSA AQUA

 

Orice va doriti de la o vacanta - veti gasi la bordul A-ROSA AQUA.

 

O croaziera pe rau nu este, in mod cert, cel mai rapid mod de transport. Si nici buclele nenumarate ale Rinului, Dunarii si Ronului nu sunt cea mai rapida varianta pentru a ajunge din punctul A in punctul B. Insa este exact ce ne dorim! Sa aveti timp sa va relaxati si sa va bucurati de peisaj, de cabinele confortabile, de Spa-ul A-Rosa sau de puntea solara. Sau luati parte la activitatile oferite la bord.

 

Cabina S                                                              

Puntea 1 Cabina exterioara cu 2 paturi, S - 14,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina A

Puntea 1 Cabina exterioara cu 2 paturi, A - 14,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina C

Puntea 2 Cabina exterioara cu 2 paturi, C - 14,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila cu Balcon Juliette. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina D

Puntea 3 Cabina exterioara cu 2 paturi, D - 14,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila cu Balcon Juliette. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

Categoria „Premium All Inclusive’’ include urmatoarele servicii:

·        Masa in regim Pensiune Completa (FullboardPlus): masa tip bufet pentru mic dejun, pranz si cina, alaturi de o gustare de imbarcare si ora de ceai sau cafea, precum si apa minerala in timpul mesei, suplimente sezoniere, precum o gustare la miezul noptii

·        Bauturi de inalta calitate incluse pe parcursul zilei: ceai, cafea si specialitati pe baza de cafea, sucuri, bere, vin spumant si o selectie de vinuri, cocktailuri. Nu sunt incluse specialitatile supuse suprataxelor si sampania

·        Utilizarea gratuita a facilitatilor de la bord, cum ar fi sauna si sala de fitness

·        Transfer intre statia de tren¹ sau aeroport² si vas

·        15% discount la tratamentele SPA-ROSA

·        Facilitati de baie si halat de baie in cabina

·        Divertisment la bord

·        Taxe portuare

¹ Oaspetii primesc un voucher suplimentar, valabil pentru ziua de imbarcare sau debarcare in Köln si Engelhartszell. Transferul la Paris si Lyon este inclus numai la rezervarea biletelor de tren prin A-ROSA.

² Transferul este inclus la rezervarea zborului prin A-ROSA. Veti primi un voucher suplimentar cu documentele de calatorie.

Urmatoarele servicii nu sunt incluse in tarif:

Transport si transfer pana la/ de la vas, servicii medicale la bord, excursiile optionale la tarm, accesul la Spa (tratamente si servicii personalizate), asigurarea medicala.

Conditii rezervare:

Orice rezervare confirmata atrage o plata din partea clientului sau agentiei partenere de minim 30%. Diferenta se achita cu 60 de zile inainte de plecare.

 

Conditii anulare:

Premium All inclusive

Mai mult de 31 zile inainte de plecare 25 %

30 - 25 zile inainte de plecare 40 %

24 - 18 zile inainte de plecare 50 %

17 - 11 zile inainte plecare  60 %

10 - 4 zile inainte de plecare 80 %

Mai putin de 4 zile inainte de plecare 100 %

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!