A-ROSA DONNA

Croaziera Dunarea Clasica

 
de la
 
599
/ loc in cabina dubla, 7 nopti

Tarife

Tarife euro/ persoana in cabina dubla

Perioada

04.10-11.10.2020

11.10-18.10.2020

Categorie tarif

Basic

Premium All Inclusive

Basic

Premium All Inclusive

Cabina tip S

599 €

epuizat

599 €

epuizat

Cabina tip A

epuizat

epuizat

799 €

1,429 €

Cabina tip B

949 €

1,709 €

949 €

1,709 €

Cabina tip C

999 €

1,809 €

999 €

1,809 €

 Tarifele si disponibilitatea sunt de moment.

 

Itinerariu

Zi

Port

Sosire

Plecare

Ziua 1

ENGELHARTSZELL (PASSAU)

-

17:00

Ziua 2

VIENNA

13:00

-

Ziua 3

VIENNA

-

18:30

Ziua 4

ESZTERGOM

8:00

10:30

Ziua 4

BUDAPEST

15:00

-

Ziua 5

BUDAPEST

-

18:00

Ziua 6

BRATISLAVA

12:00

17:00

Ziua 7

MELK

12:00

16:00

Ziua 8

ENGELHARTSZELL (PASSAU)

7:00

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Itinerariul poate suferi modificari

 

Ziua 1 ENGELHARTSZELL (PASSAU) 

Acesta este punctul de plecare pentru croaziera dvs. pe Dunare. Sfatul nostru: pentru a va asigura o prima zi relaxanta, calatoriti cu o zi inainte de inceperea croazierei si petreceti noaptea la unul dintre hotelurile partenere. Acest lucru va va permite sa explorati si regiunea din jurul Passau. Cand nava va da startul itinerariului pe Dunare, dvs veti fi trait deja primele aventuri.

Ziua 2 si ziua 3 VIENA                             

Acesta este un element real al croazierei dvs. pe Dunare: Viena, capitala Austriei, cu ceva extra-special. Localnicii par a canta cand vorbesc si este ceva obisnuit ca anumiti proprietari de afaceri sa se adreseze clientilor cu titlul complet. Acesta este modul in care se fac lucrurile aici. Cu bogatia sa de muzee, galerii, palate si castele, plus opera de stat si multe teatre, orasul se bucura de o scena culturala plina de viata pe tot parcursul anului. Vienezii sunt mandri de orasul lor - si pe buna dreptate!

Ziua 4 ESZTERGOM si BUDAPESTA

Odata capitala Ungariei, Esztergom sta chiar pe malul Dunarii si poate fi admirat direct de pe rau. Turnul castelului si bazilica puternica formeaza o priveliste uimitoare, ridicandu-se de pe malul abrupt al Dunarii. Aceasta este o imagine pe care cu siguranta doriti sa o fotografiati in timpul croazierei dvs. pe Dunare. 

Ziua 5 BUDAPESTA

Stiti cate poduri are Budapesta? In total sunt sapte - si fac posibil accesul pe rau intre cartierele Buda si Pesta. Cel mai cunoscut este probabil Széchenyi - Podul cu Lanturi. Admirati structurile impunatoare in timp ce va plimbati deasupra Dunarii. Iesiti pe puntea solara a navei A-ROSA, si veti avea, de asemenea, o vedere nestingherita asupra faimoasei cladiri a parlamentului din Budapesta. Modul perfect de a experimenta un oras uimitor.

Ziua 6 BRATISLAVA

Bratislava, care are aproximativ 450.000 de locuitori, situata pe malul stang al Dunarii, este o capitala tanara - de fapt cea mai tanara din Europa. In tot orasul vechi, veti vedea urme ale Imperiului Austro-Ungar, oriunde mergeti. Acest oras de agrement intesat de palate, case de arta si cafenele este locul perfect pentru a va plimba, a admira privelisti impresionante, si a va relaxa.

Ziua 7 MELK

O vizita la Melk, „Poarta catre Wachau”, va aduce pe patrimoniul mondial UNESCO pe Valea Dunarii, unde puteti admira peisaje glorioase. Nicio calatorie la Wachau nu ar fi completa fara o calatorie la Melk Abbey, o manastire benedictina. Aceasta este o regiune in care orasele si peisajele par sa existe intr-o armonie perfecta.

Ziua 8 ENGELHARTSZELL (PASSAU)

Este ziua debarcarii. Daca nu ati apucat la inceputul croazierei sa explorati si regiunea din jurul Passau, profitati acum si alegeti sa ramaneti o noapte in plus la hotel. Nu veti regrata!

 

A-ROSA DONNA

Orice va doriti de la o vacanta - veti gasi la bordul A-ROSA DONNA.

Indiferent daca cautati confidentialitate sau o companie confortabila, confortul si calmul la SPA-ROSA, totul este posibil cu o multime de spatii pentru relaxare si recreere, dar si pentru fitness si bunastare. Pe puntea solara gasesti o piscina in aer liber sau jacuzzi, loc de joaca si o zona verde. Si cel mai bun in timpul vacantei: lasati viata de zi cu zi in urma. Prin urmare, exista o atmosfera casual si prietenoasa la bordul navelor de croaziera A-ROSA.

 

Cabina S                                                               

Puntea 1 Cabina exterioara cu 2 paturi, S - 14,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera de bine. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina A                                                               

Puntea 1 Cabina exterioara cu 2 paturi, A - 15,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera de bine. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina B                                                             

Puntea 3 Cabina exterioara cu 2 paturi, B - 16,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila cu vedere panoramica. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera de bine. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina C                                                             

Puntea 2 Cabina exterioara cu 2 paturi, B - 16,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila cu Balcon Juliette. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera de bine. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

• Masa in regim Pensiune Completa (FullboardPlus): masa tip bufet pentru mic dejun, pranz si cina, alaturi de o gustare de imbarcare si ora de ceai sau cafea, precum si apa minerala in timpul mesei, suplimente sezoniere, precum o gustare la miezul noptii

• Bauturi de inalta calitate incluse pe parcursul zilei: ceai, cafea si specialitati pe baza de cafea, sucuri, bere, vin spumant si o selectie de vinuri, cocktailuri. Nu sunt incluse specialitatile supuse suprataxelor si sampania

• Management de calatorie si hotel in limba engleza pe navele noastre 

• Utilizarea gratuita a facilitatilor de la bord, cum ar fi sauna si sala de fitness

• Transfer intre statia de tren¹ sau aeroport² si vas

• 15% discount la tratamentele SPA-ROSA

• Facilitati de baie si halat de baie in cabina

• Divertisment la bord

• Taxe portuare

 

¹ Oaspetii primesc un voucher suplimentar, valabil pentru ziua de imbarcare sau debarcare in Köln si Engelhartszell. Transferul la Paris si Lyon este inclus numai la rezervarea biletelor de tren prin A-ROSA.

² Transferul este inclus la rezervarea zborului prin A-ROSA. Veti primi un voucher suplimentar cu documentele de calatorie.

 

Urmatoarele servicii nu sunt incluse in tarif: transport si transfer pana la/ de la vas, servicii medicale la bord, excursiile optionale la tarm, accesul la Spa (tratamente si servicii personalizate), asigurarea medicala.

 

Conditii rezervare:

Orice rezervare confirmata atrage o plata din partea clientului sau agentiei partenere de minim 30%. Diferenta se achita cu 60 de zile inainte de plecare.

 

Conditii anulare:

Basic

Premium All inclusive

Mai mult de 31 zile inainte de plecare 35 %

Mai mult de 31 zile inainte de plecare 25 %

30 - 25 zile inainte de plecare 50 %

30 - 25 zile inainte de plecare 40 %

24 - 18 zile inainte de plecare 60 %

24 - 18 zile inainte de plecare 50 %

17  - 11 zile inainte de plecare 75 %

17 - 11 zile inainte plecare  60 %

10 -4 zile inainte de plecare 85 %

10 - 4 zile inainte de plecare 80 %

Mai putin de 4 zile inainte de plecare 100 %

Mai putin de 4 zile inainte de plecare 100 %

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!