Oferte croaziere 2023
Croaziere MSC Orchestra 2023

Imbarcati-va intr-o croaziera unica, de neuitat! Din Marea Mediterana pana la fiordurile Marii Nordului, din insulele spaniole si pana in Oceanul Indian sau Caraibe, veti trai o experienta desavarsita la bordul navelor de croaziere.

Cabine si apartamente elegante, moduri variate de petrecere a timpului liber, arta culinara desavarsita, timp pentru dumneavoastra si, nu in ultimul rand, atitudinea ireprosabila a echipajului: perfectiunea acestor mici detalii vor contribui la o croaziera fabuloasa, o veritabila calatorie initiatica. 

Nava este o destinatie speciala, unde puteti petrece o croaziera romantica impreuna cu persoana iubita. Departe de agitatia cotidiana, savurati o cina romantica in doi sau relaxati-va la piscina. 

Tot aici puteti trai momente unice impreuna cu familia dumneavoastra. Croazierele pentru familii sunt special gandite pentru adultii care vor sa ofere propriilor copii o vacanta iesita din comun, fara a renunta la confort. Beneficiati de facilitati si servicii speciale pentru copii si adolescenti, programe artististice inspirate din lumea desenelor animate, expeditii la tarm, petreceri tematice si multe alte surprize! 

De Revelion, Craciun sau Pasti, lasati in urma monotonia sarbatorilor de acasa si imbarcati-va intr-o croaziera speciala! Spiritul sarbatorilor va va insoti pe tot parcursul calatoriei, in cele mai mici detalii, fie ca este vorba de serviciile de exceptie, mesele festive, decoratiunile interioare sau programele artistice. 

Croazierele din oferta Fabrica de Vacante (MSC Cruises, NCL si Silver Sea si Carnival Cruise) sunt tot atatea oportunitati de a evada din cotidian, de a va bucura de dimineti insorite pe mare si a explora noi destinatii: Tenerife, Lanzarote, Lisabona, Casablanca, Barcelona, Venetia, Marsilia, Napoli, Tunis, Santorini, Corfu, Dubrovnik, Istanbul, Odessa, Dublin, Hamburg, Amsterdam, Helsinki, Copenhaga, Dubai, Caraibe si Florida. Si multe altele! 

Urcati la bordul unui hotel plutitor de 5*, creat pentru a satisface cele mai exclusiviste gusturi si asteptari! 

Alte nave MSC:

 

 

Croaziera MSC Armonia

Croaziera MSC Opera

Croaziera MSC Divina

Croaziera MSC Orchestra

Croaziera MSC Fantasia

Croaziera MSC Poesia

Croaziera MSC Lirica

Croaziera MSC Preziosa

Croaziera MSC Magnifica

Croaziera MSC Sinfonia

Croaziera MSC Musica

Croaziera MSC Splendida

 

 

Cere o oferta!