Oferte incredibile doar pana pe 28 februarie 2021

Anul 2020 se incheie. Si cu el ne dorim sa se incheie si temerile, incertitudinile; sa intram in anul 2021 plini de speranta si increzatori in normalitate si in reluarea activitatilor care ne impinesc si ne dau putere precum CALATORIILE.
Traieste o experienta inedita la bordul unuia dintre cele mai spectaculoase vase de croaziera din flota MSC Cruises. Viziteaza alaturi de persoana iubita sau gasca de prieteni mai multe destinatii intr-un singur sejur fara grija impachetatului si despachetatului bagajului.
Bucura-te de o croaziera ca-n filme avand la picioare un hotel plutitor de 5*, acum la tarife incredibile cu oferta „Mergeti 2, plateste 1.” 
Alege cadoul perfect pentru Valentines Day! O croaziera in 2021 pe Marea Mediterana, Marea Nordului, in Caraibe sau oriunde vrei tu si platesti doar 50%. Trezeste-te in fiecare zi intr-un alt loc spectaculos!
 
Toate noile rezervari confirmate pana pe 31 ianuarie 2021 pentru croaziere cu plecare in 2021 beneficiaza de conditii felxibile:
Avans inscriere 30%
Reprogramare gratuita cu pana la 15 zile inainte de plecare pentru croazierele individuale in urmatoarele conditii: 
o Noua croaziera poate fi modificata pentru orice itinerariu / vas MSC, achitand diferentele tarifare;
o Noua croaziera trebuie sa aibe loc pana la 30.04.2022;
o Se vor respecta politica si conditiile de comercializare a noii rezervari.
o Nu se aplica rezervarilor Yacht Club, Grand Voyage, Croazierelor in Jurul Lumii si pentru croazierele grup organizat.
 
Regulile promotiei 2x1:
• Tarif/ persoana/ croaziera, taxele portuare sunt excluse;
• A 2- a persoana in cabina plateste doar taxele portuare;
• Perioada de navigare: 2021 (ultima debarcare trebuie sa fie la finalul anului 2021);
• Aceasta oferta poate fi combinata si cu alte discounturi: detinatorii de vouchere pentru 2019; MSC Voyagers Club si 5+5% extra discount; promotia pentru medici si pompieri;
• Tarife dinamice, valabile in functie de disponibilitatea la momentul rezervarii
• Ofertele de mai jos sunt doar o selectie. Daca doriti un anumit itinerariu, un anumit vas sau o anumita perioada, va invitam sa ne comunicati printr-un mesaj AICI. Un consultant va reveni in 24 - 36 de ore cu o oferta personalizata.