Croaziere MSC

Sectiunile paginii (click si navighezi direct la destinatie):

🚢 Experienta All In Plus by MSC Cruises
⚓ Croaziere individuale la tarife speciale

MSC Cruises
Dupa cativa ani de crestere fara precedent, compania MSC Cruises este lider pe piata de croaziere mediteraneene, navigand in aceasta regiune pe tot parcursul anului si oferind o gama larga de itinerarii sezoniere in Europa de Nord, Regiunea Transatlantica, Caraibe, America de Sud, Oceanul Indian, Marea Rosie, Africa de Sud si de Vest.
MSC Cruises este o companie europeana privata, care are 15.500 de angajati in intreaga lume si este prezenta in 45 de tari. Singura companie din lume care a primit premiul „Golden Pearls” de la Bureau Veritas, ca recunoastere a nivelului sau ridicat de management al calitatii si protectie a mediului, este o linie de croaziera potrivita pentru familii. Recent, MSC Cruises a incheiat un parteneriat de trei ani si milioane de dolari cu UNICEF pentru a finanta un proiect comunitar in Brazilia, sporind in acelasi timp constientizarea acestei cauze la bordul navelor sale.
EXPERIENTA
MSC MSC Cruises este mandra de mostenirea sa mediteraneana, care se reflecta in reputatia companiei pentru design sofisticat si ospitalitate remarcabila. Inovatiile, prezente  atat in designul exterior, cat si in interiorul flotei MSC Cruises, au castigat premii prestigioase pentru arhitectii navali De Jorio Design International.
Experienta culinara gourmet de la bord combina preparate deosebite din bucataria mediteraneana si internationala. In domeniul serviciilor si confortului, MSC Cruises continua sa stabileasca noi standarde in croazierele de lux. Initiativele inovatoare includ MSC Aurea Spa, un luxos centru de wellness balinez, si MSC Yacht Club, o zona exclusiva pe cele trei nave emblematice ale companiei, care ofera apartamente elegante cu un serviciu de majordom non-stop, alaturi de numeroase alte privilegii.
 

 

Experienta All in Plus by MSC

Reduceri, pachet de bauturi si internet la bord incluse 

Profita de oferta si beneficiezi de un tarif promo pentru pachetul de bauturi Easy Plus si internet la bord, pentru croazierele de 7 nopti.
Alege unul din cele peste 140 de itinerarii in cele mai cautate destinatii din peste 40 de tari si rezerva chiar azi pentru a profita de cele mai avantajoase oferte.

Croaziere individuale la tarife speciale

Cele mai spectaculoase itinerarii din Mediterana de Vest, Mediterana de Est si Europa de Nord au tarife intrate la apa pentru croaziere individuale de 5, 7, 8, 9 si 21 nopti.
8 vase de croaziera, numeroase destinatii si porturi de imbarcare

Alte itinerarii MSC Cruises

Cere o oferta!