Croaziere MSC

Sectiunile paginii (click si navighezi direct la destinatie):

🍸 Oferte promotie Winter Wonders
🚢 Super itinerarii cu MSC Cruises

MSC Cruises

Dupa cativa ani de crestere fara precedent, compania MSC Cruises este lider pe piata de croaziere mediteraneene, navigand in aceasta regiune pe tot parcursul anului si oferind o gama larga de itinerarii sezoniere in Europa de Nord, Regiunea Transatlantica, Caraibe, America de Sud, Oceanul Indian, Marea Rosie, Africa de Sud si de Vest. MSC Cruises este o companie europeana privata, care are 15.500 de angajati in intreaga lume si este prezenta in 45 de tari. Singura companie din lume care a primit premiul „Golden Pearls” de la Bureau Veritas, ca recunoastere a nivelului sau ridicat de management al calitatii si protectie a mediului, este o linie de croaziera potrivita pentru familii. Recent, MSC Cruises a incheiat un parteneriat de trei ani si milioane de dolari cu UNICEF pentru a finanta un proiect comunitar in Brazilia, sporind in acelasi timp constientizarea acestei cauze la bordul navelor sale.
EXPERIENTA
MSC Cruises este mandra de mostenirea sa mediteraneana, care se reflecta in reputatia companiei pentru design sofisticat si ospitalitate remarcabila. Inovatiile, prezente  atat in designul exterior, cat si in interiorul flotei MSC Cruises, au castigat premii prestigioase pentru arhitectii navali De Jorio Design International. Experienta culinara gourmet de la bord combina preparate deosebite din bucataria mediteraneana si internationala. In domeniul serviciilor si confortului, MSC Cruises continua sa stabileasca noi standarde in croazierele de lux. Initiativele inovatoare includ MSC Aurea Spa, un luxos centru de wellness balinez, si MSC Yacht Club, o zona exclusiva pe cele trei nave emblematice ale companiei, care ofera apartamente elegante cu un serviciu de majordom non-stop, alaturi de numeroase alte privilegii.
 

MSC Winter Wonders

MSC Winter Wonders revine in sezonul de iarna 2023 - 2024 cu 22 de nave de croaziera care vor opera zeci de itinerarii fermecatoare pe marile si oceanele lumii.
Fie ca preferi o vacanta exotica cu soare, plaja, ape de un turcoaz nemaiintalnit, ori o vacanta culturala, de explorare a celor mai populare locuri din lume, acum exista o croaziera potrivita pentru orice dorinta.
Oferta este valabila pentru croazierele selectate, cu operare in Marea Mediterana, Europa de Nord, Orientul Mijlociu, Marea Rosie si Caraibe, rezervate pana pe 31.08.2023. 

 

Super itinerarii

🛟 Plecari prestabilite pe destinatiile: Mediterana de Est si Mediterana de Vest, Europa de Nord, Caraibe;
🛟 Tarifele si disponibilitatea pot suferi modificari.

Alte itinerarii MSC Cruises

Cere o oferta!