Croaziere Europa de Nord

De cate ori nu v-ati dorit sa explorati tinuturile din nordul Europei si sa cunoasteti tari pe care le-ati vazut doar in emisiuni TV? Acum puteti descoperi fiordurile, Marea Baltica si Marea Nordului la bordul navelor de croaziera! Astfel, veti fi unul dintre putinii exploratori care beneficiaza pe tot parcursul itinerariului de confortul unui hotel plutitor de 5*.

Gratie pachetelor Fly & Cruise si a ofertelor avantajoase de bilete de avion puse la dispozitie de Fabrica de Vacante, veti ajunge rapid si in siguranta in porturile de imbarcare, profitand, in acelasi timp, de cel mai bun raport pret - calitate, intr-un sejur all-inclusive de neuitat!

In fiecare zi veti ancora intr-un nou port, pentru a va bucura de o noua destinatie: Stockholm, Copenhaga, Sank Petersburg, Tallinn, Warnemunde, Flaam, Kiel, Helsinki, Geiranger. In plus, la bordul navei de croaziera, veti fi intotdeauna inconjurat de caldura specifica spiritului mediteranean, pentru ca voiajul pe marile din Europa de Nord sa fie o veritabila placere!

 

Vase de croaziera:

Croaziera MSC Armonia

Croaziera MSC Opera

Croaziera MSC Divina

Croaziera MSC Orchestra

Croaziera MSC Fantasia

Croaziera MSC Poesia

Croaziera MSC Lirica

Croaziera MSC Preziosa

Croaziera MSC Magnifica

Croaziera MSC Sinfonia

Croaziera MSC Musica

Croaziera MSC Splendida

Cere o oferta!