Croaziere Marea Mediterana 2023

Porniti intr-o croaziera de vis pe Marea Mediterana! Acum puteti trai o experienta incantatoare la bordul unei nave de croaziera, gratie numeroaselor oferte pe care Fabrica de Vacante vi le pune la dispozitie.

Daca doriti sa va imbarcati intr-un port de la Marea Mediterana, este foarte simplu! Alegeti ofertele Fly & Cruise si achizitionati un pachet turistic avantajos, care include atat biletele de avion dus-intors, cat si croaziera pe Marea Mediterana. Chiar daca aceste tipuri de oferte nu sunt disponibile in momentul dorit de dumneavoastra, Fabrica de Vacante va garanteaza cele mai avantajoase tarife la bilete de avion in momentul rezervarii. Astfel, portul de imbarcare va fi mai aproape ca niciodata!

Sau, daca preferati sa va imbarcati „aproape de casa”, va oferim croaziera cu imbarcare din / debarcare in Constanta! Dupa un scurt periplu pe Marea Neagra, veti intra in Mediterana si veti descoperi in fiecare zi o noua destinatie celebra din Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia sau Croatia!

Cu Fabrica de Vacante puteti sa va imbarcati intr-o croaziera pe Marea Mediterana in orice moment al anului, fie ca este vorba de sezonul estival, toamna, pe durata Craciunului sau a Revelionului!

 

Vase de croaziera:

Croaziera MSC Armonia

Croaziera MSC Opera

Croaziera MSC Divina

Croaziera MSC Orchestra

Croaziera MSC Fantasia

Croaziera MSC Poesia

Croaziera MSC Lirica

Croaziera MSC Preziosa

Croaziera MSC Magnifica

Croaziera MSC Sinfonia

Croaziera MSC Musica

Croaziera MSC Splendida

Cere o oferta!