Despre Aerotravel

Fondat in toamna anului 1997, Aerotravel a devenit una dintre cele mai puternice agentii de turism din Romania, care ofera atat companiilor, cat si turistilor individuali un portofoliu complet de produse si servicii.

In prezent, Grupul Aerotravel include Aerotravel, adica reteaua nationala specializata in turismul de afaceri si evenimente corporate care comunica prin intermediul brand-ului Travel Leaders Romania si www.aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacante, care ofera pachete turistice in orice destinatie prin intermediul agentiilor de strada si al platformei www.fabricadevacante.ro, precum si turoperatorii CruiseHub, care propune croaziere pe toate marile si oceanele lumii, si AeroVacante, agentia organizatoare de sejururi in Insula Skiathos, Italia si Caraibe.


Fabrica de Vacante

www.fabricadevacante.ro


A calatori inseamna mai mult decat a vizita locuri noi.

Calatorim pentru a descoperi alte culturi si pentru a ne largi orizontul. Cunoastem alti oameni, descoperim lumea si, uneori, chiar pe noi insine.

Parte a Grupului Aerotravel, Fabrica de Vacante este linia de business dedicata turismului leisure si se adreseaza nemijlocit clientilor directi, atat online, cat si offline.

Fabrica de Vacante detine propria retea de agentii, in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea. In fiecare agentie, consultanta oferita de colegii nostri ajuta turistii sa-si aleaga cele mai bune variante de vacanta.

www.fabricadevacante.ro este platforma online a agentiei, locul unde clientii gasesc nenumarate variante de vacante in destinatii consacrate sau propuneri de sejururi inedite.

Specialistii Fabrica de Vacante cunosc in detaliu nenumarate destinatii din intreaga lume si pot recomanda vacante, oricare ar fi tipul si destinatia acesteia: festivaluri si city break-uri in Europa, vacante la mare pentru familii, pachete turistice pentru tineri casatoriti, circuite turistice cu ghid in America de Sud sau in Africa, croaziere pe Mediterana sau in Antarctica, revelion si schi, sejururi All Inclusive.

Fabrica de Vacante ofera si servicii turistice de baza, precum bilete de avion, cazari in Romania si in strainatate, rent-a-car si asigurari de calatorie.


CruiseHub

www.cruisehub.ro


Parte a Grupului Aerotravel, CruiseHub este expresia pasiunii pentru croaziere pe toate marile si oceanele lumii si este construita pe baza expertizei de peste 10 de ani a specialistilor nostri.

CruiseHub ofera croazierele a peste 10 companii de profil, printre care se numara MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line sau Silversea. Consultantii nostri propun partenerilor si clientilor directi atat croaziere individuale, cat si croaziere in grupuri organizate.

CruiseHub acopera toate destinatiile din intreaga lume, de la orase celebre din Europa, Asia si America si pana la zone inedite din Antarctica. Pasagerii beneficiaza de o oferta foarte variata, care include si cele mai noi nave construite de liniile de croaziera.

Gratie experientei si pasiunii, consultantii CruiseHub sunt pregatiti pentru a configura itinerariul ideal, asigurand transportul aerian, transferurile si accesul la facilitati si programe speciale, pentru ca toti pasagerii sa traiasca o experienta memorabila pe vasul de croaziera!

Impreuna cu specialistii M.I.C.E. din Aerotravel, consultantii CruiseHub livreaza evenimente unice la bordul navelor de croaziera, fie ca este vorba de sedinte de management sau proiecte de motivare si recompensare (incentive).


AeroVacante


AeroVacante este turoperatorul Grupului Aerotravel si ofera agentiilor turistice partenere sejururi in Europa, Caraibe si Asia.

AeroVacante dezvolta si lanseaza periodic produse noi, in masura sa raspunda cererii agentiilor partenere revanzatoare si, astfel, a turistilor.

In prezent, AeroVacante ofera sejururi cu avion inclus in Grecia, Insula Skiathos (cu plecare din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara).

Ischia si Puglia (Italia) sunt doua dintre destinatiile lansate in 2019, foarte apreciate de turisti si cu potential de dezvoltare in urmatorii ani.

Destinatiile exotice reprezinta un segment important al pachetelor de vacanta: Republica Dominicana, Mexic, Cuba si Jamaica (Caraibe).

AeroVacante colaboreaza cu o retea nationala de peste 500 de agentii de turism partenere, distribuite pe intreg teritoriul Romaniei. Gratie consultantilor dedicati, AeroVacante poate raspunde cu promptitudine oricaror cereri din partea agentiilor partenere.

Cere o oferta!