Hotel Astoria

3
 
18.06.2021 - 21.06.2021
de la
 
2319
/camera/zi
Hotel Astoria 3* din Eforie Nord, este situat la 50 m de plaja, in imediata apropiere a centrului statiunii si a plajei Debarcader, oferind cazare in 79 camere duble si 13 apartamente.
 
Cea mai apropiata plaja: Debarcader
 
Relaxare: Hotelul dispune de gradina, spatiu de joaca pentru copii, pista de bowling , restaurant, bar si terasa. 
 
Servicii de masa: mic dejun - bufet suedez, pranz sau cina - sistem bonuri valorice, autoservire, in restaurantul propriu sau la terasa Maria.
 
Servicii pentru copii: spatiu de joaca si gradina.
 
Localizare: Hotelul este situat in zona sudica a statiunii, la 5 min de centru si la 50 m de plaja, fiind amplasat ideal pentru turistii care trebuie doar sa treaca strada sis a coboare cateva trepte, pentru a ajunge la plaja sau in zona de promenade a falezei. 
 
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 2 sali de conferinte, restaurant cu terasa si gradina, bar, spatiu de joaca pentru copii, parcare in fata hotelului, pe domeniul public, pista de bowling si teren de tenis , internet wireless.
 
Facilitati camere: Toate camerele hotelului au paturi duble matrimoniale, baie, TV, minibar, telefon, aer conditionat, geam termopan. O parte dintre camere au balcon, unele sunt pozitionate cu vedere la mare, celelalte cu vedere la statiune.
Apartamentele sunt formate din living si dormitor, baie, balcon si sunt dotate cu TV, aer conditionat, minibar, telefon.
 
Datorita amplasarii hotelului si a raportului calitate/pret, Hotel Astoria reprezinta o alegere ideala pentru cazare in statiunea Eforie Nord.
In perioada 18.06.2021 – 21.06.2021 (3 nopti), Hotelul are doua oferte pentru camere dubla:
 
• Camera dubla fara balcon este 113 lei / camera / zi
• Camera dubla cu balcon este 113 lei / camera / zi

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!