Formular de cerere oferta

Pachete charter, city break-uri, bilete de avion si cazare in toate destinatiile lumii!

 

 

 

Adresa:

Agentia Aerotravel Online 
Bld. Nicolae Balcescu nr. 26, Sector 1

Telefon mobil:

+40 (0) 73 120 20 70

Program de functionare:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Asistenta urgenta:

+40 (0) 799 30 30 22

Adresa de e-mail:

online@aerotravel.ro

Despre Aerotravel

Cu o activitate de peste 20 ani pe piata locala si aproximativ 100 000 de clienti deserviti anual, Aerotravel este una dintre cele mai importante companii de travel management din Romania. Fondata in 1997 si bazandu-se pe expertiza a peste 110 angajati, Aerotravel inregistreaza in fiecare an o crestere constanta a cifrei de afaceri.

Aerotravel are o activitate consistenta in trei arii principale: business travel, touroperare si leisure.


Business Travel

Aerotravel are capacitatea de a administra intreg volumul si nevoile de travel ale companiei-client, garantand reduceri substantiale de costuri, eficienta, tarife competitive la momentul rezervarii, precum si asistenta turistica.

Clientii nostri beneficiaza de solutii corporate travel care pot include orice tip de produs si serviciu: bilete de avion, rezervari la hoteluri in tara si strainatate, evenimente, conferinte, programe de incentivare, team building-uri, rent-a-car, asigurari de calatorie si servicii VIP.

Departamentul dedicat turismului corporate livreaza servicii complete MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events) pentru companii de top din Romania, construind cu acestea parteneriate solide, bazate pe servicii de calitate, solutii flexibile si incredere.


Tour operare

Ca tour operator, Aerotravel are o istorie de peste 12 ani, concentrata in special pe destinatii de vacanta in Grecia, dar si sejururi in Portugalia si Iordania, cu plecari din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Aerotravel este in prezent cel mai important partener al MSC Cruises in Romania, aducand in premiera pe piata romaneasca croazierele cu imbarcare din Portul Constanta, in anul 2013.


Turism leisure

Aerotravel acopera o paleta foarte larga de destinatii turistice, din Europa, America, Orientul Mijlociu si Asia, livrand servicii la cele mai ridicate standarde din industrie. Activitatea Aerotravel se bazeaza pe un portofoliu complet de produse turistice, care include cazari la hoteluri, bilete de avion, vacante pe toate continentele, city break, croaziere, bilete la concerte si evenimente, servicii de rent-a-car.

Misiune

Aerotravel va deveni una dintre cele mai puternice agentii de turism la nivel regional, prin investitia permanenta in tehnologie si resurse umane, prin dezvoltarea unui portofoliu complet de servicii si consolidarea de parteneriate strategice, totul pentru a oferi, constant, maximum de valoare si calitate fiecarui Euro cheltuit de client.


Viziune

1. Compania.
Aerotravel creste pe baze solide: o structura solida, bine definita, capabila sa aduca valoare actionarilor (profit) si sa isi creasca valoarea de la an la an.

2. Angajati.
Angajatii sunt motivati sa creasca profesional, sa performeze si sa fie, in fiecare moment, ambasadori ai Valorilor Aerotravel.

3. Clienti.
Clientii corporate vor reprezenta intotdeauna punctul central al afacerii noastre. De aceea, le vom oferi servicii inalt competitive la nivelul pietei interne si in linie cu cele mai inalte standarde la nivel global. Agentiile de turism partenere vor vedea intotdeauna in Grupul Aerotravel un partener onest si capabil sa le ofere produse turistice de calitate. Fie ca intra in agentiile noastre sau ne contacteaza online, clientii persoane fizice vor gasi la Aerotravel consultantul in care sa aiba incredere si cu care sa le placa sa lucreze.

4. Furnizori.
Pentru furnizori suntem un partener corect, cu care pot dezvolta relatii pe termen lung. In egala masura, dorim sa ajungem la nivelul la care operatiunile lor in Romania sa depinda intr-o masura semnificativa de relatia cu noi.

5. Societate.
In functie de disponibilitatea resurselor financiare si a ideilor proprii sau care ne sunt propuse, ne implicam in proiecte sociale si le comunicam publicului larg.

6. Noua generatie.
Aerotravel va deveni o companie in care absolventii de facultate care vor o cariera in turism sa isi doreasca sa lucreze. Pentru aceasta, dincolo de numele bun pe care il vom construi si mentine, ne vom implica in programe de pregatire a tinerilor specializati in Turism si Servicii.


Valori

1. Integritate
Suntem integri in toate actiunile noastre: onesti, deschisi si loiali, facem lucrurile asa cum trebuie.

2. Responsabilitate
Actiunile noastre sunt responsabile si indeplinesc nevoile clientilor.

3. Clientul – punctul central
Ascultam si intelegem cerintele clientilor. De fiecare data incercam sa le depasim asteptarile.

4. Pasiune
Suntem pasionati de munca noastra si ne mândrim cu solutiile pe care le oferim.

5. Calitate
Oferim de fiecare data calitate si valoare clientilor Aerotravel.

6. Spirit de echipa
Impreuna construim succesul Aerotravel. Credem in forta echipei.

Cerere oferta

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale
100px