Arhipeleagul Sporadelor

Sporadele sunt un grup de insule aflate in nord vestul Marii Egee si cuprind insulele Skiathos, Skopelos, Alonissos si Skyros, alaturi de alte cateva insule mai mici, nelocuite. Toate insulele au vegetatie bogata si combina armonios albastrul marii cu auriul plajelor si verdele padurilor.

Sporadele ofera cate ceva pentru fiecare, sarmul si frumusetea acestor insule va vor ramane cu siguranta in minte pentru multi ani. Privelistea, sunetul, culoarea si aroma pe care le veti simti in Insulele Sporade sunt unice si cu siguranta nu le veti mai intalni nicaieri in Grecia.

Insulele Sporade reprezinta una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta si suntem siguri ca vacanta petrecuta aici va fi de departe una dintre cele mai frumoase pe care le-ati avut vreodata. Oricine ajunge odata aici se va reintoarce cu siguranta, parca atras de un magnet.

Skiathos - O locatie exotica pentu o vacanta perfecta. Este supranumita Mykonos a Sporadelor. Peste 69 de plaje cu nisip fin, cele mai frumoase din Grecia. Viata de noapte si foarte multa vegetatie. Skiathos inseamna "Umbra lui Athos". Insula are mai putin de 50 km patrati si 12 km de la un capat la altul.

Skopelos - Cea mai verde insula din Marea Egee. Un paradis pentru iubitorii de natura, Skopelos este habitat natural pentru nenumarate forme de viata salbatica datorita padurilor intinse si liniei de coasta.

Alonissos - Privelisti incredibile si multa liniste. Aceasta insula este potrivita turistilor care nu vor "sa vada" alti turisti.

Aici "locuieste" foca mediteraneeana, "Monachus - Monachus".

Cere o oferta!