Inchirieri ambarcatiuni

Pornind din paradisul turistic Skiathos, numit si "micul Mykonos", va puteti incepe vacanta bucurandu-va de micile golfuri si locuri de ancoraj din zona Golfului Volos, navigand spre frumoasele insule verzi Skopelos, Alonissos, Skantzoura si Pelagos.

La o distanta de 50 de mile marine se afla Peninsula Halkidiki. Aceasta ajunge pana in nordul Marii Egee fiind alcatuita din 3 mici peninsule: Kassandra, Sithonia si Muntele Athos. Pe insula verde Sithonia va veti bucura de linistea si pacea micilor golfuri si a zonelor de ancoraj. 

Relaxati-va navigand, pescuind si inotand in apele albastre ale Marii Egee! 

In functie de gradul de confort si preferintele clientului, exista mai multe pachete de servicii. 

Pentru cei care doresc sa se rasfete in lux, Gama "Prestige" asigura cele mai noi iahturi, incluzand modele si echipamente de ultima ora la cele mai inalte standarde, cu toate optionalele incluse. 

Gama "Class" este constituita din iahturi la fel de bine echipate fara sa fie neaparat ultimul model si ultima tehnologie. Toate aceste ambarcatiuni au maxim 5 ani vechime. 

Gama "Economy" include iahturi foarte bine intretinute si echipate, cu o rata de inchiriere bine adaptata bugetelor mai reduse. 

 

Cere o oferta!