Alonissos

Alonissos este o insula mica ideala pentru vacante linistite si relaxante. Primul parc marin deschis in Grecia este cel din Alonissos, datorita calitatii apei, vegetatiei si faunei marine unice existente aici. Excursiile cu barca si activitatile umane sunt limitate in vederea protejarii habitatelor si speciilor pe cale de disparitie.

Alonissos este insula perfecta pentru turistii independenti care prefera sa nu intalneasca prea multi oameni in vacanta lor.

Plajele insulei sunt in marea majoritate salbatice si de cele mai multe ori greu de gasit din cauza lipsei indicatoarelor. Traseele turistice strabat insula de la un capat la altu pe drumuri de coasta care ofera peisaje mirifice.

Viata de noapte pe Alonissos este "cu nivel redus", ceea ce inseamna ca, daca preferati sa cinati in liniste intr-o taverna la ceas de apus, daca va place sa rataciti pe dealuri sau sa inchiriati ambarcatiuni de mici dimensiuni ca sa ajungeti la plaje pustii, atunci Alonissos este o insula de vacanta pentru dumneavoastra.

Cere o oferta!