Conditii calatorie Argentina

 
 
Inca de la intrarea in tara, frumoasa si intensa Argentina seduce prin pasii de tango, fotbal, cultura gaucho si prin peisajele naturale si urbane spectaculoase. 
 
Viata la oras
Fondata initial de catre spanioli in 1536, capitala si cel mai mare oras din Argentina, Buenos Aires, reprezinta un loc magnific, unde turistii sunt intampinati de arhitectura impresionanta, restaurante de calitate, viata de noapte activa, cultura, literatura, arta, dans si muzica sub toate formele. Capitala este partial europeana, partial latino-americana, motiv pentru care cele doua influente sunt evidentiate in noile magazine, galerii sau cafenele, toate pastrand si protejand trecutul.
 
Minuni naturale
De la Cascadele Iguazu din nordul subtropical pana la Glaciarul Perito Moreno din sud, Argentina gazduieste o vasta diversitate naturala. Tara se mandreste cu cele mai inalte varfuri inzapezite ale Muntilor Anzi, zone de desert, lacuri de un albastru adanc, licheni care imbraca Padurea Valdivian si stepe aride din Patagonia. Viata salbatica aduna pinguini, flamingo, furnici uriase, balene, lame Guanaco si multe altele. Aventura te asteapta, respectand conditiile de calatorie!
 
Savoare
Arta gratarului este una dintre cele mai apreciate parti ale gastronomiei. Carnati, friptura, pizza subtire, pastele facute in casa au roluri importante in bucatarie, datorita mostenirii italiene a Argentinei. Totodata, preparatele internationale nu lipesc, ba din contra, sunt duse la un nivel inalt, fie ca alegi sa iei masa intr-un restaurant de lux, fie intr-un local dintr-un cartier marginas. 
 
Cultura
Activitatile culturale abunda. Cand spui Argentina, spui Tango! Dansul a fost descris ca fiind unul dintre cele mai senzuale stiluri, ramanand drept o contributie artistica deosebita la nivel mondial. Argentinienii sunt deosebit de fideli fotbalului, punand pasiune si suflet la fiecare meci. Totodata, nu trebuie uitata abordarea specifica din zona literaturii, cinematografiei, muzicii si a artelor, o combinatie distincta intre european si latino-american.
 
Despre vreme si sezon. Cand sa mergi in Argentina?
 
Vremea ideala:
Noiembrie - Februarie si Iunie
Patagonia este deosebita in lunile de iarna.
In aceeasi perioada, inca de la intrarea in tara, multimea turistilor din zonele de plaja este semnificativa.
Zapada cade si acopera statiunile de schi in vara.
Vreme buna:
Septembrie – Noiembrie, Martie - Mai
In ceea ce priveste confortul termic, acum este momentul de vizitat capitala, Buenos Aires, respectand condtiile de calatorie.
Zonele de lac sunt placute, cu frunze spectaculoase primavara.
In Regiunea Mendoza se strang recolte consistente de struguri si se organizeaza Festivalul Vinului.
De evitat:
Iulie – August
Multe servicii se inchid in zona statiunilor de pe plaja, iar trecatoarele montane pot fi blocate de zapada.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Solicita oferta