Condtii calatorie Australia

 
 
Inca de la intrare, Australia este surprinzatoare: un loc in care cele mai vechi culturi ale lumii ofera campii intinse de limonit, trasee spectaculoase si ape de un albastru deosebit, cu valuri de oameni din intreaga lume.
Un tinut antic
Australia este un continent si o tara, un spatiu care cuprinde istoric multe popoare. Indiferent daca admirati contururile artei rupestre de peste 20.000 de ani din Parcul National Kakadu, ori siturile iconice ale portului Sydney, respectand conditiile de calatorie, retineti ca va aflati pe teren indigen.
Minunile urbane
Nicaieri in lume nu gasesti orase asemanatoare cu cele din Australia. Toate par a fi construite in armonie cu natura, oferind totodata experiente diferite in functie de zona. Inchiriati o bicicleta dintr-un centru in Melbourne si vizitati districtele de moda, mergand pe rute impanzite de cafenele. Numai un oras precum Darwin poate amesteca influenta sud-asiatica alaturi de cea aborigena contemporana. Daca vrei cate putin din toate, Sydney va va impresiona cu frumusetea sa naturala si cartierele pline de viata, in timp ce orasul Hobart va crea un cadru de istorie gotica si arta contemporanta fascinant.
Spirit aventurier
Profunzimea albastrului poate fi explorat prin scufundari in recifuri, de la Ningaloo la Marea Bariera de Corali. Ori, alegeti sa admirati impunatoarele balene de-a lungul Great Australian Bight. Respectand condtiile de calatorie, vizitati parcurile salbatice din afara Brisbane (Gradina Zoologica Australia) si Darwin (Parcul Crocodylus), ori faceti un tur 4x4 de la Uluru la Kimberley.
Bucuria gurmanzilor
Zeci de ani de migrare a populatiei in combinatie cu reaparitia ingredientelor native au dus bucataria australiana in atentia celor mai buni bucatari din lume. Puteti savura o friptura de cangur, completata cu verdeturi indigene, ori puteti face un tur in afara Alice Springs si sa invatati despre savoarea plantelor locale. Nicio calatorie in Tasmania nu ar fi completa fara sa adaugati in itinerariu si un loc de mancat stridii proaspete. Totodata, nu puteti parasi Australia de Sud fara un tur al gustuilor in Barossa Valley.

 

Despre vreme si sezon. Cand sa mergi in Australia?

Vremea ideala:
Decembrie - Februarie
Este un sezon umed in nord, posibile incendii de tufis in sud.
Plajele sunt aglomerate, multimea de turisti fiind considerabila.
Este sezonul festivalurilor diverse: arte, mancare, film, muzica.
Vreme buna: 
Martie – Mai, Septembrie - Noiembrie
Soare cald, cer senin, nopti racoroase.
Culorile toamnei sunt splendide in Victoria, Tasmania si Australia de Sud.
De evitat:
Iunie – August
Zile friguroase in sud, temperaturi mai blande in nord.
Numarul de turisti este redus, unele atractii isi scurteaza programul.
Va puteti indrepta spre zonele de desert, nordul tropical sau locurile de observare a balenelor.
 

Care sunt conditiile de calatorie spre Australia? Toate informatiile despre intrarea in tara AICI

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Solicita oferta