Conditii calatorie Brazilia

 
 
Unul dintre cele mai captivante locuri din lume, Brazilia, este o tara cu plaje cu nisip alb fin, paduri tropicale verzi si metropole salbatice, ritmate, cu atractii ce se extend spre peisajele canioanelor de stanca rosie, a cascadelor impresionante si insulelor tropicale cu corali. Biodiversitatea Braziliei este fabuloasa – ecosistemele se mandresc cu cea mai mare colectie de specii de plante si animale din lume. Exista nenumarate locuri in care puteti observa specii emblematice, inclusiv tucani, ara macao, maimute urlatoare, delfini roz si mii de alte specii.
 
Fabulosul Rio de Janeiro
Rio de Janeiro este al doilea cel mai mare oras al Braziliei si al saselea din cele doua Americi, fiind vizitat. respectand condtiile de calatorie, de numerosi turisti pentru plajele sale, celebrul carnaval sau pentru fotbal. Rio presupune distractie non-stop, mancare grozava, dar si peisaje rare, in timp ce oamenii sunt bine cunoscuti pentru ospitalitatea lor.
Top atractii
Statuia lui Iisus
Unul dintre monumentele simbolice ale Americii de Sud, aceasta statuie a fost ridicata in 1922 si pare ca pazeste intregul oras, prin mainile sale extinse spre lateral. De asemenea, aceasta reprezinta cea mai mare astfel de constructie din lume, atragand turistii dornici sa urce pana in varf, fie parcurgand scarile, fie cu lifturile.
Plaja Copacabana
Orice turist isi doreste sa se plimbe in zona de promenada ce se intinde pe o distanta de circa 4 km. Aceasta a fost amenajata in anii ’30, iar aici se organizeaza tot timpul meciuri de fotbal sau volei, concerte sau diferite concursuri. De asemenea, nimanui nu i se poate face foame sau sete, deoarece se gasesc chioscuri la fiecare pas, in timp ce hotelurile din apropiere se lauda cu baruri, terase sau restaurante.
Gradina Botanica
Localizata in vestul cartierului Lagoa, Gradina Botanica din Rio de Janeiro gazduieste peste 8.000 de specii de plante, fiind incluse si circa 600 de tipuri de orhidee. Gradina dispune de monumente, fantani, lacuri, statui, Muzeul Mediului, dar si de zone dedicate celor mai importante regiuni ale lumii, precum zona japoneza sau cea africana.
Muntele de Zahar
O structura impresionanta de 400 de metri ce se ridica deasupra golfului este vizitata de turisti in fiecare zi, indiferent de conditiile meteo. Accesul este facil datorita telefericului care pleaca de la baza muntelui la fiecare 20 de minute, unde se ajunge in cel mai scurt timp pana in varf, de unde oricine se poate bucura de peisaje impresionante.
 
Despre vreme si sezon. Cand sa decizi intrarea in Brazilia?
 
Vremea ideala:
Decembrie - Martie
Sezonul de varf al Braziliei coincide cu iarna emisferei nordice.
Este un anotimp fierbinte, festiv.
Tarifele sunt mai ridicate, in special in timpul Carnavalului.
Multimea turistilor atinge cote foarte ridicate, in special in zonele de plaja populare de-a lungul coastei.
Vreme buna: 
Aprilie si Octombrie
Vremea este calda si uscata de-a lungul coastei, desi temperaturile pot cobori spre sud.
Saptamana Pastelui atrage turisti, iar preturile pot creste.
De evitat:
Mai – Septembrie
In afara de luna iulie, care este luna de vacanta scolara, tarifele sunt reduse.
Temperaturile sunt blande in sud.
Septembrie este o luna potrivita pentru vizitarea Amazonului. 
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!