Conditii calatorie Indonezia

 
Peste 17.000 de insule raspandite intre Oceanul Pacific si Oceanul Indian, peste 200 de grupuri etnice, cu peste 300 de limbi vorbite, o multitudine de peisaje uimitoare si biodiversitate ce se intinde de-a lungul liniei ecuatorului – aceasta este Indonezia, o tara cu surprize nenumarate.
 
Fiind cea mai mare tara arhipelagica din lume, Indonezia este binecuvantata cu multi si diferiti oameni, culturi, obiceiuri, traditii, arta, preparate culinare, animale, plante si peisaje, ca si cum 100 de tari ar fi devenit una. Fiecare insula este un amestec unic de elemente naturale si culturi – de la paradisul vibrant cautat de turisti, din Bali si Lambok la culturile invaluite in mister ale Asmat si cele ce locuiesc in zonele inalte ale Toraja.
 
Situata in inima pretiosului Triunghi Coral si de-a lungul Cercului de foc al Pacificului, Indonezia ofera turistilor ce respecta conditiile de calatorie, imagini spectaculoase, din varfuri de munte si pana in adancurile apelor. Ca urmare, diversitatea faunei include specii unice, ce au facut din arhipelag singurul habitat prielnic - varanul de Komodo, blandul urangutan urias, maiestoasa pasare a paradisului si multe altele. Sub valuri, reciful de corali din Indonezia este considerat a fi cel mai bogat si pestrit din lume – este raiul scafandrilor si al iubitorilor de adancuri.
 
Cu o istorie bogata, intinsa pe secole, Indonezia detine unele dintre cele mai fascinante monumente ale civilizatiei umane. Printre acestea se numara Templul Borobudur din Magelang (Java centrala), cel mai mare monument budist ce si-a pastrat aproape intacte caracteristicile impresionante. In egala masura de fascinand este complexul de temple Prambanan, cel mai mare din Asia de sud-esti, listat in Patrimoniul Mondial UNESCO.
 
Mereu intrigant si imbietor, taramul indonezian va imbratisa cea mai mare aventura pe care o puteti trai pe pamant. Cu splendori din abundenta, ati avea nevoie de o viata intreaga sa explorati toate minunile arhipelagului. Totusi, puteti incepe cu o vacanta.
 

Despre vreme si sezon. Cand sa hotarasti intrarea in Indonezia?

Vremea ideala:
Iulie si August
Numarul turistilor creste proportional cu temperatura, de la Bali la Sulawesi si nu numai. 
Tarifele, de asemenea, pot avea o crestere si cu 50% la unitatile de cazare.
Nivelul de precipitatii este redus, cu exceptia zonelor Maluku si Papua, unde ploua.
Vreme buna: 
Mai, Iunie, Septembrie
Va puteti bucura de cea mai buna vreme in Java, Bali si Lombok.
Multimea vizitatorilor este redusa, astfel ca va puteti aventura pe intreg teritoriu, in voie.
De evitat:
Octombrie - Aprilie
Cu exceptia perioadelor de Craciun si Anul Nou, ofertele sunt usor de gasit si nu necesita rezervare cu mult timp inaintea plecarii. 
In Java, Bali si Lombok este sezonul umed, cu precipitatii consistente, in timp ce in Maluku si Papua va puteti bucura de cea mai buna perioada pentru scufundari. 
 

Care sunt conditiile de calatorie spre Indonezia? Toate informatiile despre intrarea in tara AICI

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Solicita oferta