Conditii calatorie Mexic

 
 
Mexicul este renumit pentru plajele sale fantastice, dar si pentru ruinele si piramidele aztece si mayase. Mexicul ocupa locul 10 mondial in topul destinatiilor turistice. 
 
Playa del Carmen este situata pe coasta Caraibelor, Mexic. Una dintre cele mai populare statiuni din regiune, clima sa tropicala atrage iubitorii de soare pe plajele sale uimitoare cu nisip fin si alb, ori in apele ideale din Riviera Maya. Daca sunteti adeptul vietii de noapte, respectand conditiile de calatorie, veti descoperi aici o multitudine de baruri si cluburi; de asemenea, daca preferati relaxarea, va asteapta locuri cu muzica live. Pentru sesiuni de cumparaturi, cosmopolitul Quinta Avenida se afla in apropiere si ofera un amestec incitant de centru comerciale si restaurante.
 
Playa del Carmen este situata in estul insoritei insulei din Mexic. Renumita pentru ambianta care imbie spre relaxare si modul de viata, orasul a fost populat de calatori care ajung pe plajele impecabile sa imblanzeasca valurile.
Este unul dintre cele mai bune locuri pentru surfing din sudul orasului Cancun si denota o vibratie plina de dragoste si amuzament, adresata familiilor, cuplurilor, tinerilor si grupurilor de turistl. Localizarea va ofera prilejul de a va bucura de zile calde petrecute pe sezlonguri sau in confortul unei piscine, in timp ce va planificati excursii a cele mai cunoscute puncte culturale din Mexic, bogate de istoria poporului maya si impanzite cu peisaje uimitoare.
 

Despre vreme si sezon. Cand sa hotarasti intrarea in Mexic?

Vremea ideala:
Decembrie - Aprilie
Tara se umple cu turistii care fug de frig. 
Craciunul si Pastele sunt perioade de sarbatoare in Mexic.
Vremea buna:
Iulie - August
Temperaturi ridicate, pe coasta Pacificului umeazeala ridicata.
De evitat:
Mai – Iunie, Septembrie - Noiembrie
In Mai si Iunie se ating temperaturi maxime in multe zone.
Septembrie este centrul sezonului uraganelor – precipitatii abundente pe coastele Golfului si Pacificului.
 
 

Care sunt conditiile de calatorie spre Mexic? Toate informatiile despre intrarea in tara AICI

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta


Cere o oferta!