Navigam in siguranta cu NCL!

 

Norwegian Cruise Line a anunta saptamana trecuta noul protocol de sanatate si securitate al companiei ce se va impune la bordul vaselor de croaziera pentru siguranta turistilor si al echipajului de la bord.

 

Iata o parte dintre informatiile importante pentru turisti:

 

1. Scanare imbunatatita. Toti oaspetii si echipajul vor fi supusi unui screening de temperatura avansat inainte de imbarcare si pe intreg parcursul croazierei. Noi sisteme de filtrare a aerului. Se instaleaza echipamente de filtrare a aerului cu filtre de tip H13 HEPA, care elimina 99.95% dintre agentii patogeni transportati in aer, pentru a asigura un aer cat mai curat.

 

2. Masuri de dezinfectare sporite. Toate vasele din flota vor fi curatate si dezinfectate in totalitate  inainte de fiecare calatorie. Cabinele, suitele si spatiile publice, vor fi curatate, igienizate si dezinfectate 24/7 cu acid hipocloros, un oxidant puternic, non-toxic, care distruge eficient bacteriile si virusurile.

 

3. Distantare sociala responsabila. In restaurantele de tip bufet si locurile de servire a bauturilor vor fi puse la dispozitie cu personal adecvat, disponibil sa serveasca oaspetii. NCL nu va opera cu vasele la capacitate maxima pentru a putea pastra o distanta cat mai mare intre pasageri,nu doar in zonele de restaurant sau divertisment.

 

4. Masuri medicale imbunatatite. Pe fiecare vas NCL va exista cate un Ofiter pentru Sanatate Publica si va fi suplimentat personalul medical al intregii flote pregatit pentru a trata posibile cazuri infectate cu Covid-19. In prezent se lucreaza si la instalarea la bord a unor kit-uri de testare rapida impotriva COVID-19.

 

5. Masuri de securitate extinse. Terminalele de imbarcare vor fi igienizate continuu, iar unde este posibil se va folosi tehnologia de dezinfectare pe baza de aburi, atat inainte cat si dupa fiecare imbarcare si debarcare. Se va opera doar din porturile sigure si se va opri doar in destinatiile unde exista confirmari de la partenerii locali ca s-au luat masuri de siguranta, ceea ce ar putea conduce la schimbari ale itinerariilor.

 

Cere o oferta!