Conditii calatorie Qatar

 
Ochii intregii lumi sunt indreptati spre Qatar. Dupa descoperirea petrolului in anii `40, acest stat a fost transformat dintr-un mic centru de pescuit si comert, intr-una dintre cele mai bogate tari pe cap de locuitor din lume.
 
Alimentat de veniturile din petrol si gaze naturale, Qatar se dezvolta cu viteza luminii. Totul, de la universitati la centre comerciale, hoteluri de lux si stadioane de fotbal, rasar din nisipul desertului, asteptand vizitatorii ce, in prealabil, au respectat conditiile de calatorie.
 
Modernul Qatar este, din toate punctele de vedere, imaginea unui oras-stat. Peste jumatate din populatia tarii traieste in si in jurul capitalei, Doha. Alte orase si districte sunt intercalate printre compusi petrolieri ce ofera statului cea mai mare parte a bogatiei. Dincolo de campurile petroliere, inca de la intrare, Qatar dovedeste ca are partea sa de frumusete naturala, cu plaje superbe pe coasta de vest, in timp ce dune spectaculoase inconjoara, in sud, Khor al Adaid. Pe malul estic, langa Al Khor, mangrovele Al Thakira ofera un contrast puternic cu desertul.
 
In timp ce religia predominanta este islamul, in Qatar societatea este libera sa practice alte religii, respectandu-i-se libertatile civile. Presa este, de asemenea, printre cele mai libere din regiune.
 
In timp ce isi dovedeste caracterul liber, Qatar nu si-a pierdut mostenirea religioasa si culturala adanc inradacinata. Alcoolul este servit numai in barurile si restaurantele hotelurilor, calendarul de lucru este construit in jurul sarbatorilor religioase, sporturile traditionale precum soimaria (arta de a dresa soimi pentru vanatoare) si cursele de camile raman printre distractiile preferate. 
 

Despre vreme si sezon. Cand sa hotarasti intrarea in Qatar?

Vremea ideala:
Octombrie - Martie
Pe masura ce temperaturile scad, confortul termic este atins si va puteti bucura de vacanta.
Vreme buna: 
Martie - Aprilie
Vreme placuta.
In aceasta perioada au loc cursele de camile. Nu ezitati sa participati!
De evitat:
Mai - Septembrie
Soarele este arzator, temperaturile ridicate pot fi greu de suportat si, pe perioade lungi, pot fi chiar periculoase.  
 

Care sunt conditiile de calatorie spre Qatar? Toate informatiile despre intrarea in tara AICI

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!