Conditii calatorie Republica Dominicana

 

 

Situata intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor, Republica Dominicana ocupa centrul si estul insulei Hispaniola, a doua insula ca marime din Caraibe, pe care o imparte cu statul Haiti. Insula a primit numele dupa ziua in care a fost descoperita de Cristofor Columb - duminica. Inca de la intrare, plajele cu nisip alb, palmieri, muntii impresionanti, muzica si gastronomia locala fac din Republica Dominincana una din cele mai atractive destinatii turistice din America Centrala. Este o minunata destinatie de vacanta, unde va puteti distra si relaxa intr-un sejur de neuitat, respectand conditiile de calatorie.

Binecuvantata cu una dintre cele mai lungi linii de coasta si nisip alb din regiunea Caraibelor, cu o lungime de 48 de km, punctata din loc in loc cu palmieri de nuca de cocos, Punta Cana este o lume a relaxarii si odihnei. Aici, in locul unde Atlanticul intalneste Caraibele, de la punctul nordic Uvero Alto, pana la cel sudic, Cap Cana, toate hotelurile in regim all inclusive si buticurile diverse se pliaza pe cerintele si confortul unei vieti moderne la malul marii.

Familiile se bucura de centre miniaturale de divertisment si de parcuri acvatice pentru copii, in timp ce cuplurile pot profita de locuri ideale pentru o nunta de vis, ori apartamente izolate pe plaja pentru o sedere ultra-romantica. Dar Punta Cana nu presupune doar despre distractie in soare, nisip fin intre degete sau de apa cristalina in care puteti pescui sau va puteti scufunda pentru a admira lumea subacvatica. Punta Cana este, de asemenea, o destinatie ideala pentru un jucator de golf- 10 piste se afla de-a lungul fasiei.

 

Despre vreme si sezon. Cand sa decizi intrarea in Republica Dominicana?

Vremea ideala:
De la mijlocul lunii Decembrie, in Februarie
Pe langa temperaturile placute, viata marina este mai activa decat in restul anului. Admirati-o, respectand conditiile de calatorie.
Vremea buna:
Martie - Iulie
Ploi de durata redusa si intensificari de vant.
De evitat: 
August - Noiembrie
Sezonul uraganelor – furtuni puternice in estul tarii.

 

Care sunt conditiile de calatorie spre Republica Dominicana? Toate informatiile despre intrarea in tara AICI

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!