Oferte vacante Serbia

 
 
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Stiati ca...?

Suedia
Suedia

Pe teritoriul actualei Serbia s-au nascut nu mai putin de 17 mari imparati romani. Celebrul imparat Constantin cel mare s-a nascut in orasul actual Nis. El a fost cel care a declarat crestinismul ca religie oficiala. Serbia este al doilea cel mai mare exportator de zmeura din lume. Pe langa aceasta, Serbia este principalul exportator de prune, mere si pere din Europa.
 Multe sondaje realizate la nivel international au desemnat Serbia ca fiind cea mai ospitaliera natiune din lume. Standardele lor sunt impecabile si par a fi trase din vechea credinta slava conform careia zeii se razbuna pe gazda care nu si-a omenit oaspetele. Astfel, nu ezitati sa alegeti un pachet turistic spre Serbia si respectand conditiile de calatorie, sa va bucurati de cea mai calduroasa primire.  
 Belgrad este unul dintre cele mai vechi orase de pe continent. Sapaturile arheologice au dovedit ca pe acest teritoriu au existat asezari umane de mai bine de 7000 de ani. Cu toate acestea, aspectul actual al orasului ii confera dinamism, o economie infloritoare si un scor ridicat in topul oraselor cu viata de noapte.

Despre vreme si sezon. Cand sa hotarasti intrarea in Serbia?
 
Mai si Septembrie
Este momentul ideal pentru activitatile in aer liber, catarasi si mountain biking in parcurile nationale.
Iulie si August
Este sezonul festivalurilor, iar multimea turistilor devine considerabila. Pentru racorire, recomandam relaxarea in apripierea lacurilor si a raurilor.
Decembrie - Martie
Unitatile de cazare de la munte asteapta turistii iubitori de aventuri in zapada. De asemenea, este momentul anului in care va puteti bucura de calendarul cultural al Belgradului.
 
Regimul climatic anual in Serbia
Vrei sa-ti planifici o vacanta in Serbia insa nu stii care ar fi perioada ideala? Iata mai jos tabelul cu temperaturile medii si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna din an. Alege perioada potrivita preferintelor tale si bucura-te de o vacanta inedita in Serbia.
 
Luna
Temperatura
medie
Cantitate
precipitatii
Ianuarie   4°C 42mm
Februarie   6°C 38mm
Martie  13°C 45mm
Aprilie  19°C 54mm
Mai  22°C 71mm
Iunie  27°C 87mm
Iulie  29°C 62mm
August  29°C 52mm
Septembrie  24°C 51mm
Octombrie  17°C 51mm
Noiembrie  12°C 52mm
Decembrie    5°C
51mm
Unitati de cazare in orice oras din Serbia
Destinatie
Nume hotel
Cere o oferta!