De ce sa aleg o vacanta pe Insula Skiathos din Grecia in 2020?

Turistii care aleg sa calatoreasca in Insula Skiathos beneficiaza de anulare gratuita cu pana la 48 de ore inainte de inceperea sejuruluiindiferent de motiv.
Rambursarea banilor se va face in termen de 7 zile.
Oferta este valabila pentru orice rezervare efectuata la una dintre cele 9 vile din portofoliul nostru: Alissia, Alexis, Ketty, Angela, Albanis, Demetris, Alexia, Zaharo, Olga. 
*NU se aplica programului Smart Vila.

Care este primul pas pentru o vacanta in Skiathos?

Intrati in contact cu unul dintre consultantii nostri de turism pentru a primi o oferta personalizata, conform cerintelor dvs. In afara de adresa fizica, numerele de telefon, respectiv adresele de e-mail disponibile fiecarei agentii din tara (vezi AICI), ne puteti contacta prin formularul de Cerere oferta (vezi AICI) pe Facebook, pagina Aerotravel (vezi AICI), ori Instagram, pagina fabricadevacante (vezi AICI).

Ce formular electronic trebuie sa completez si cum il completez?

Turistii au obligatia sa completeze formularul electronic de localizare (PLF) in termen de 24h inainte de plecarea din Romania. In cazul nerespectarii acestei reguli, turistii risca sa fie amendati de autoritatile elene cu 500 EUR/ persoana, la sosirea pe teritoriul elen.

Formularul se completeaza exclusiv online pe site-ul: https://travel.gov.gr/. Daca aveti nevoie de indrumari, va rugam accesati ghidul de AICI. Dupa completarea formularului, veti primi un email de confirmare a inregistrarii (cu subiectul Confirmation of PLF submission to travel.gov.gr) care trebuie pastrat in Inbox. Ulterior, in apropierea datei de plecare, veti primi codul unic de raspuns rapid (codul QR) care trebuie prezentat pe ecranul telefonului mobil sau in format fizic (tiparit) la aterizarea in Insula Skiathos.

Este nevoie sa fac un test covid inainte de plecare?

Da. In conformitate cu informatiile comunicate oficial de autoritatile elene, incepand cu data de 28 iulie 2020, masura prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 ore inainte de momentul intrarii pe teritoriul Greciei, se va aplica si pentru pasagerii care sosesc pe aeroporturile din Grecia, cu zboruri dinspre Romania si Bulgaria. Testele trebuie efectuate in laboratoare acreditate (lista AICI), iar certificatele trebuie sa fie prezentate in limba engleza si sa contina numele si prenumele persoanei testate, precum si seria si numarul cartii de identitate sau ale pasaportului persoanei respective.

Prezentarea, la frontierele aeriene, a unui certificat care sa ateste rezultatul negativ al testului COVID-19 nu exclude procedura testarii aleatorii si nici completarea formularului electronic PLF/Passanger Locator Form si prezentarea codului QR. 

De asemenea, toti cetatenii straini care intra in Republica Elena pe cale rutiera prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas, in scop turistic, sunt obligati sa prezinte un test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19 prelevat cu maximum 72 de ore inainte de momentul intrarii pe teritoriul Greciei. Testele trebuie efectuate in laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie sa fie obligatoriu in limba engleza si sa contina numele si prenumele persoanei testate, precum si numarul/seria documentului de calatorie ce va fi prezentat in momentul controlului vamal (pasaport sau carte de identitate).

Ce restrictii sunt pe aeroportul din Romania?

La sosirea in aeroport are loc triajul, urmat de termoscanare. Pe tot parcursul calatoriei este obligatorie purtarea mastii de protectie.

Cat dureaza zborul?

Zborul este direct, operat in regim charter de compania aeriana Tarom, iar durata acestuia este de maximum 1h si 15 minute.

Din ce oras pot pleca spre Skiathos?

Orasele din care au loc plecarile spre Skiathos sunt: Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara.

Care este orarul de zbor pe fiecare ruta de zbor spre Insula Skiathos?

Orar de zbor charter Bucuresti - Skiathos (program ore locale):

Bucuresti – Skiathos / ROT 5311 / 09:15 - 10:35

Skiathos – Bucuresti / ROT 5312 / 20:25 - 21:40

Orar de zbor charter Cluj Napoca - Skiathos (program ore locale):

Cluj Napoca – Skiathos / ROT 5313 / 13:40 - 15:15

Skiathos – Cluj Napoca / ROT 5314 / 11:20 - 12:55

Orar de zbor charter Timisoara- Skiathos (program ore locale):

Timisoara – Skiathos / ROT 5315 / 18:15 - 19:45

Skiathos – Timisoara / ROT 5316 / 16:00 - 17:30

 

*Orarul de zbor poate suferi modificari ce vor fi anuntate in prealabil turistilor.

Ce se intampla pe aeroportul din Skiathos, dupa aterizare?

Ulterior aterizarii, are loc triajul turistilor. Este obligatorie purtarea mastii de protectie.

Cum se desfasoara transferul?

Transferul se efectueaza in conditii optime, iar purtarea mastii pe tot parcursul calatoriei este, de asemenea, obligatorie.

width: 100%, height:1px

Alege orasul de plecare

Cere o oferta!