Sarbatori de Iarna in Romania

Oferte pachete cazare 2-5 nopti

Fii inspirat de Romania! Experientele de neuitat se infaptuiesc mai aproape decat ai crede. O comoara teritoriala aflata in invaluirea Carpatilor, Romania se poate mandri cu zone complet salbatice, cu farmecul Deltei Dunarii si traditiile conservate cu multa atentie si migala de locuitorii inimosi si primitori.

Tezaurul natural este imbogatit de obiectivele culturale care apartin Patrimoniului Mondial UNESCO, dovada a istoriei unice si bogate. Originea latina a adus o mostenire fascinanta, atat materiala, cat si spirituala, deosebit de profunda.

Din Inima Transilvaniei si pana pe plajele Marii Negre, poti admira unicitatea obiceiurilor maramuresene, castele si cetati, biserici fortificate si splendoarea manastirilor din Moldova care aproape te coplesesc. Resursele balneare si pesterile din Banat completeaza tabloul natural al Romaniei, incununat de fauna si flora specifica Dobrogei.

Turismul intern a inflorit, data fiind imbogatirea zonelor cu unitati de cazare dintre cele mai diverse, din dorinta de a fideliza turistii. Fie ca alegi un hotel de lux in mijlocul urbanului, fie o pensiune retrasa in creierii muntilor, te poti bucura de un sejur asa cum il doresti: plin de vibratia orasului, ori inundate de liniste.

Fii inspirat de Romania! Alege destinatia care isi va pune puternic amprenta asupra Sarbatorilor de Iarna petrecute cu familia, in cuplu sau cu prietenii.

De restul ne ocupam noi!

Cere o oferta!