Insula Milos

 
de la
 
1365
/ camera / 7 nopti

 

 

 

Insula Milos, locul unde a fost descoperita Venus din Milo, este una dintre cele mai atractive insule din Arhipelagul Cicladelor. Rocile vulcanice confera plajelor nuante de rosu, roz si portocaliu. Sarakinito si Kleftiko, cu formatiunile lor de pietre albe, apele de un verde smarald si pesterile erodate de valurile marii, sunt incarcate de povesti cu pirati. Catacombele, plajele exotice, coloratele asezari Klima, Emborios si Mandrakia, cu bizarele lor cladiri taiate in stanci, apusurile din Plaka, toate impun aceeasi aparenta: Insula Milos este unica.

Plajele din Milos sunt unele dintre cele mai frumoase din Grecia: Paliochori, Papafragas, Gerontas, Firiplaka, Tsigrado, Plathiena. Rocile galbene, oranj si rosii se remarca vibrant pe fundul apei turcoaz.  

Evul Mediu introducea insula drept refugiu pentru pirati. Urme ale existentei lor se regasesc in Kleftiko, unde botul vaselor pot fi gasite sculptate pe rocile spectaculoase, alaturi de apa turcoaz din preajma pesterilor.

In orice directie ai privi, pare ca natura te imbratiseaza. Marea Mediterana ofera cele mai frumoase apusuri de soare, in timp ce Marea Egee protejeaza toate ambarcatiunile.

 

 

 

Tariful include:

- Bilet de avion dus - intors

- Transfer aeroport - hotel - aeroport

- 7 nopti cazare, loc in camera dubla, masa in functie de unitatea de cazare selectata;

- Bagaj de mana de 8kg;

- Taxe de aeroport;

 

 

 

Tariful nu include:

- Excursii optionale;

- Asigurare medicala;

- Asigurare storno.

Vreau oferta!


Cere o oferta!