Formula 1 Turkish Grand Prix 2021

8 – 11.10.2021

 
de la
 
345
/ persoana
 
Daca iti plac motoarele turate la maxim, simti si tu cei 4G la fiecare ac de par sau viraj rapid luat de concurenti, atunci te invitam la Formula 1  - Grand Prix 2021 din Turcia! Evenimentul mult asteptat se va desfasura in perioada 8 - 10 octombrie 2021, pe circuitul Intercity Intercity Istanbul Park, aflat foarte aproape de Istanbul.
Pentru a te bucura la maxim de eveniment, iti propunem un pachet special, care include atat cazarea, cat si transferurile zilnice la Intercity Intercity Istanbul Park.
 
 Pachet F1 Oferta / persoana Supliment single
3* History Hotel 345 € 104 €
4* Delta Hotel 432 € 138 €
5* Eresin Topkapi Hotel 518 € 207 €
 
! Pentru conditiile de calatorie in Turcia, va rugam sa consultati website-ul Ministerului Afacerilor Externe din Romania: https://www.mae.ro/travel-conditions/3753 
 
Program 
Ziua 1 - Sosire la Istanbul 
Sosire si transfer la hotel. Transfer la Intercity Istanbul Park. Retur la hotel. Timp liber.
 
 
 
Ziua 2 - Istanbul 
Dupa micul dejun, transfer la Intercity Istanbul Park. Retur la hotel. Timp liber. 
 
 
 
Ziua 3 - Istanbul 
Dupa micul dejun, transfer la Intercity Istanbul Park. Retur la hotel. Timp liber.
 
 
 
Ziua 4 - Plecare Istanbul 
Dupa micul dejun, timp liber, apoi transfer la aeroport. 
 
 
Daca vrei sa afli toate detaliile despre circuit si eveniment, intra pe pagina oficiala a acestuia: Formula 1 Turkish Grand Prix 2021.
 
Despre Istanbul
Cetate milenara asezata pe doua continente, Istanbul este un oras care te fascineaza de la bun inceput si pe care nu poti sa nu il indragesti. Este o asezare strabatuta de mii de stradute inguste vechi de secole sau poate milenii si de mii de magazine de tot felul, pe care un furnicar de oameni se afla intr-un permanent du-te-vino. La fel ca in toate celelalte orase turcesti, oamenii sunt foarte amabili, zambitori si comunicativi.
Odinioara capitala a Imperiului Bizantin, sub numele Constantinopol, iar mai apoi a Imperiului Otoman, sub numele Istanbul, asezarea face trecerea, nu doar din punct de vedere geografic, ci si cultural de la Europa la Asia, fiind o veritabila punte intre Vest si Est si o zona de confluenta intre civilizatii. Prin monumentele sale, Istanbulul povesteste istoria zbuciumata a imperiilor din bazinul mediternanean, cu razboaie, cuceriri, recuceriri, arta rafinata, religie, comert si bucuria de a trai.
Istanbul este un oras multicolor, care atrage turisti din toata lumea, dornici sa experimenteze arta culinara turceasca sau hamam-ul (baia turceasca), sa faca cumparaturi, sa admire monumente milenare sau sa descopere viata de noapte a orasului. Iata cateva dintre motivele pentru a alege Istanbul ca destinatie pentru urmatoarea vacanta!
Tariful include:
• Cazare la hotel 3 nopti / in camera dubla 
• 3 x mic dejun
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport
• Transferuri 3 zile Hotel - Circuit - Hotel
• Bilete de curse combinate de 3 zile
• Toate taxele locale
 
Tariful nu include: 
• Bilet avion Romania – Istanbul care se poate realiza la cerere din Bucuresti, Cluj - Napoca, Timisoara sau Oradea cu tarife care pornesc de la 155 €/pers. in perioada  8 -11 octombrie 2021.
• Cheltuieli personale si mese (pranz si cina)
• Asigurare medicala si storno: de la 131 RON/pers.
Pentru conditiile de calatorie in Turcia, va rugam sa consultati website-ul Ministerului Afacerilor Externe din Romania: https://www.mae.ro/travel-conditions/3753 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Solicita oferta