Oferte Last Minute Insula Skiathos

45% reducere si copiii calatoresc gratuit

Vara nu s-a terminat. Profita de reducerile LAST MINUTE de pana la 45%!
Petrece un sejur de 7 nopti pe insula cu cele mai frumoase plaje din lume, presarate cu nisip fin si marginite de pini parfumati si ape cristaline. Alege o vacanta intr-o vila greceasca autentica, incearca cat mai multe preparate culinare delicioase la tavernele si restaurantele de pe plaje sau din oras si traieste o experienta care iti va incanta toate simturile.
Iti garantam ca te vei indragosti de Skiathos, acest smarald al Marii Egee cu aroma de pini, si vei pune pe lista dorintelor sa revii cat mai curand.
 

Alege orasul de plecare

Pentru calatoria in Grecia turistii au obligatia de a prezenta autoritatilor unul dintre cele patru documente:
dovada efectuarii unui vaccin autorizat impotriva COVID-19, cu conditia sa fi trecut minimum 14 zile de la rapel (a doua doza), adica certificatul digital Covid.
un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de intrarea in Grecia. Masura nu se aplica in cazul minorilor cu varsta de pana in 12 ani.
un test rapid antigen, efectuat intr-un laborator autorizat cu 48 de ore inainte de intrarea in Grecia.
dovada ca persoanele au fost diagnosticate pozitiv cu COVID-19, intr-o perioada cuprinsa intre 2 si 9 luni anterior datei sosirii in Grecia, emisa de catre un laborator autorizat. 
 
De asemenea, este necesara completarea formularului PLF (Passenger Locator Form) disponibil pe https://travel.gov.gr, cu cel putin 24 de ore anterior efectuarii calatoriei.
Ramane in vigoare masura efectuarii in mod aleatoriu, de catre autoritatile elene, a unor teste rapide la punctele de control a trecerii frontierei (aeroportul din Skiathos).
 
Cere o oferta!