Link-uri utile
 
Cetrebuiesafac.ro este platforma construita de Code for Romania Task Force in parteneriat cu Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.
Este un ghid simplu si practic despre tot ce inseamna COVID-19, redactat pe intelesul tuturor. Il puteti gasi AICI.
 

 
Stirioficiale.ro este platforma contruita de Code for Romania in parteneriat cu Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.
Este un punct central de informare despre situatia din Romania - reprezinta sursa oficiala de informare pentru public si reprezentatii media si o puteti accesa AICI
 

 
Ministerul Afacerilor Externe va pune la dispozitie informatii actualizate legate de COVID-19 si de atentionarile de calatorie. Le gasiti AICI.
 

 
Ministerul Sanatatii pune la dispozitie publicului informatii si recomandari legate de virusul COVID-19, legate atat de preventie, cat si de actiuni post-infectare. De asemenea, in sectiunea Comunicate de presa veti gasi toate buletinele informative legate de ordonante si actualizarile in timp real al cazurilor de imbolnaviri. Link-ul AICI.
 
Cere o oferta!