Londra magica a lui Harry Potter

City Break Londra

Curaj! Intrati in lumea vrajitorilor si a farmecelor lor, urmand pasii lui Harry, Ron si Hermione. Aceasta este o enumerare de cateva locuri interesante unde s-a desfasurat actiunea din renumita serie (carti si filme), ori atractii cu franciza „Harry Potter”.

 

 

 

 

Studioul Warner Bros

 

 

 

 

 

 

 

            Cea mai veridica experienta pe care o puteti avea in legatura cu „Harry Potter”. Un tur al studioului in care s-a turnat seria. Puteti admira costumele, elementele de recuzita si sa calcati in Sala Mare, biroul lui Dumbledore sau cabana lui Hagrid.

 

 

 

 

 

 

 

            Casa Reptilelor la Gradina Zoologica din Londra

 

 

 

 

  

 

 

            Aflati daca aveti darul lui Harry Potter de a vorbi limba serpilor (parseltongue). Casa Reptilelor gazduieste exemplare ale unora dintre cei mai mari serpi din lume, dar si soparle ori crocodili. Aici este pitonul care vorbeste cu Harry pentru prima data.

 

 

 

 

            Tower Bridge

 

 

  

 

            In „Ordinul Pheonix” Harry zboara de-a lungul Raului Tamisa, deasupra podului Tower Bridge pe matura lui. Millennium Bridge este un alt spatiu de filmare din „Harry Potter”, in timp ce faimosul pod este distrus de catre Devoratorii Mortii, in timp ce Lambeth Bridge se afla unde Autobuzul Cavaler comprima doua etaje de pasageri.

 

 

 

 

            Magazinul Harry Potter si Peronul 9¾

 

 

 

 

          The Hogwarts Express pleaca din statia Kings Cross. Vizitati peroanele 4 si 5, ce au reprezentat cadrul filmarii si creaza-ti propriul suvenir fotografic impingand caruciorul spre magica lume marcata sub semnul „Platform 9¾. Nu uitati sa intrati si in Magazinul Harry Potter, construit prin asemanarea cu magazinul de baghete magice al lui Ollivander. Cei ce isi doresc un plus, pot vizita Piata Leadenhall, imagine a Aleii Diagon.

 

  

 

 

Leadenhall Market

 

 

 

 

          Leadenhall este o piata acoperita, in stil victorian, din Londra. Selectie de tarabe si magazine, acest spatiu apare in mai multe filme „Harry Potter”. A fost cadru pentru Aleea Diagon.

           

           

 

 

Piata Piccadilly Circus

 

 

 

 

          Aici puteti merge pe urmele celor trei personaje principale. In „Talismanele Mortii: Partea I” Harry, Ron si Hermiona fug de la nunta fratelui lui Ron, dupa ce realizeaza ca Devoratorii Mortii sunt pe urmele lor.

           

 

 

 

 

 Gara Saint Pancras International

 

 

 

            Exteriorul neo-gotic a garii preia imaginea garii unde se imbarca Harry in Hogwarts Express. Harry si Ron parcheaza masina zburatoare Ford Anglia a lui Weasley, iar ulterior zboara cu aceasta pe deasupra statiei.

 

 

 

 

 

House of MinaLima

 

 

   

 

            MinaLima este produsul celor doi designeri din spatele Harry Potter – Miraphora Mina si Eduardo Lima -, o expozitie gratuita cu schitele lor magice, chiar articole din Muzeul Harry Potter, cum ar fi elemente autentice din recuzita folosita la filmari.

 

 

 

 

 

 

 

The Cauldron

 

  

 

            V-ati dorit vreodata sa aveti puterea unui vrajitor? Dar sa creati propriile licori magice? Aici puteti. „The Cauldron” este un local unde poti amesteca potiunile dorite pentru obtinerea unui cocktail cu adevar magic.

 

 

 

Fabrica de Vacante va sfatuieste sa va urcati pe propriul Nimbus 2000 si sa porniti spre adancimile magicei Londra!

 
Cere o oferta!