Zboruri spre New Delhi

din Bucuresti, Cluj Napoca si Chisinau

 
Companie aeriana: LOT Polish Ailrines
OFERTA EPUIZATA
de la
 
799
/ bilet de avion dus-intors

Situat pe ambele parti ale raului Yamuna, Delhi este vazut ca unul dintre orasele cu cea mai rapida dezvoltare din India. Orasul reflecta doua parti ale aceleasi monede, anume New Delhi si Old Delhi. Fiind un teritoriu de uniune (diviziune admnisitrativa a tarii), Delhi are 11 districte, printre care si New Delhi. New Delhi imagineaza India moderna, cu constructii destinate VVIP-urilor, zone diplomatice si cladiri legislative, in timp ce Old Delhi ofera o panorama incredibila a valorilor traditionale si istorice ale Indiei.

Intins pe o suprafata de 1483 km, la 216 m deasupra nivelului marii, orasul isi imparte granita cu alte doua state: Haryana si Uttar Pradesh.

New Delhi este capitala Indiei si sediul filialelor executive, legislative si judiciare ale guvernului indian. De asemenea, serveste drept centru al capitalei teritoriale din Delhi. New Delhi se afla in metropola Dehli si este unul dintre cele noua districte ale Uniunii Teritoriale din India.

Bazele orasului au fost puse pe 15 decembrie 1911. Acestea au fost schitate de catre doi arhitecti britanici din secolul XX: Sir Edwin Lutyens si Sir Herbert Baker. Noua Capitala a fost botezata „New Delhi” in 1927 si, ulterior, inaugurata la 13 februarie 1931 de catre guvernatorul general al Indiei Britanice (Lord Irwin). Pe 12 decembrie 2011 New Delhi a sarbatorit 100 de ani in pozitia de capitala.

Orasul gazduieste doua situri ale patrimoniului Mondial UNESCO: Mormantul lui Humayun si Complexul Qutub. Exista zone precum Old Delhi si Mehrauli in New Delhi, care detin, de asemenea, o serie de structuri de patrimoniu. Printre acestea, se numara: Qutab Minar (monumentul cel mai inalt din caramida), Mormantul Imparatului Humayun, Fortul Vechi (Purana Qila), Moscheea Jama Masjid, Observatorul Jantar Mantar, Fortul Roșu, Fortul Tughlaqabad, Templul Lotus (cunoscut și sub numele de Templul Bahai) și Rashtrapati Bhavan, locul de resedinta al presedintelui.

In trecut, Delhi avea 14 porti, astazi ramanand doar cinci: Ajmeri, Lahori, Kashmiri, Delhi si Turkam. Fabrica de Vacante va ofera cea mai usoara cale de acces: aerul!

*Pretul promotional implica clasa de zbor Economy Premium pentru plecarile din Bucuresti, Cluj Napoca si Chisinau spre New Delhi.

*Biletele pot fi achizitionate pana la data de 10 nov 2019, avand corespondentul perioadei de calatorie dus-intors de pana la 31 mar 2020.

Cerere oferta similara

Avem nevoie de un acord de prelucrare asupra datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!