A-ROSA SILVA

Mini-croaziera Main si Lorelei

 
de la
 
585
room / 7 nights

Tarife

Tarife euro/ persoana in cabina dubla

Perioada

04.11 – 08.11.2020

Categorie tarif

Premium All Inclusive

Cabina tip A

589 €

Cabina tip C

689 €

Cabina tip D

739 €

Cabina tip E

929 €

Tarifele si disponibilitatea sunt de moment.

 

Itinerariu

Ziua

Port

Sosire

Plecare

1

Koln

 

17:00

2

Rudesheim

9:00

13:00

2

Mainz

15:00

22:00

3

Frankfurt

8:00

23:00

4

Koblenz

15:00

22:00

5

Koln

6:00

 

Itinerariul poate suferi modificari

 

Ziua 1    Koln                                                                                  

Acesta este punctul de plecare pentru croaziera dvs.. Sfatul nostru: pentru a va asigura o prima zi relaxanta, calatoriti cu o zi inainte de inceperea croazierei si petreceti noaptea la unul dintre hotelurile partenere. Nu ratati atractiile acestui oras catedrala! Cand nava va da startul itinerariului pe Rin, dvs. veti fi trait deja primele aventuri.

 

Ziua 2    Ruedesheim si Mainz Ruedesheim

Orasul isi descrie cea mai mare atractie – strada Drosselgasse, ca 144 m de “joie de vivre”. Acest centru al Rinului Romantic a inspirat poeti si muzicieni in egala masura. Aici a compus Brahms Sinfonia nr. 3. Ruedesheim este cel mai cunoscut loc din regiunea Rheingau, oferind o multitudine de atractii culturale, incluzand case regale si fortificatii. O vizita in orasele si zona rurala a Rinului nu ar fi complete fara o cafea Rudesheim, care a fost, bineinteles, inventata aici.

 

Mainz

Mainz este expresia stilului de viata relaxant care ii face pe localnici sa fie mandri de orasul lor, pe straini sa se acomodeze usor si pe vizitatori sa se bucure din plin! Cu o istorie de peste 2000 de ani, Mainz nu este numai unul dintre cele mai vechi orase ale Germaniei dar si un loc unde vezi cum aceasta istorie indelungata prinde viata oriunde ai privi!

 

Ziua 3    Frankfurt

Bun venit in orasul unde s-a nascut Goethe! Un oras care astazi este unul dintre cele mai importante centre de afaceri si bancare ale Germaniei. Frankfurt este cunoscut si pentru zgarie nori futuristi pe care ii poti admira pe masura ce nava de croaziera navigheaza raul Main.

 

Ziua 4    Koblenz             

Koblenz este unul dintre cele mai pitoresti oras ale Germaniei, cu o bogatie de atractii turistice si culturale. Palate, conace, stradute inguste si locuri romantice. Nu rata momentul in care nava A-Rosa navigheaza in apropiere de promontoriul Deutsches Erk.

 

Ziua 5    Koln

Este ziua debarcarii. Daca nu ati apucat la inceputul croazierei sa explorati si regiunea din jurul orasului Koln, profitati acum si alegeti sa ramaneti o noapte in plus la hotel. Nu veti regrata!

A-ROSA SILVA

Orice va doriti de la o vacanta - veti gasi la bordul A-ROSA SILVA.

Indiferent daca doriti intimitate sau o companie confortabila, confortul si calmul la SPA-ROSA, totul este posibil cu o multime de spatii pentru relaxare si recreere, dar si pentru fitness si bunastare. Pe puntea solara gasesti o piscina in aer liber sau jacuzzi, loc de joaca si o zona verde. Si cel mai bun in timpul vacantei: lasati viata de zi cu zi in urma. Prin urmare, exista o atmosfera casual si prietenoasa la bordul navelor de croaziera A-ROSA.

 

Cabina S                                                               

Puntea 1 Cabina exterioara cu 2 paturi, S - 14,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina A

Puntea 1 Cabina exterioara cu 2 paturi, A - 14,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina C

Puntea 2 Cabina exterioara cu 2 paturi, C - 14,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila cu Balcon Juliette. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina D

Puntea 3 Cabina exterioara cu 2 paturi, D - 14,5 m²

Cabina exterioara spatioasa si confortabila cu Balcon Juliette. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Facilitati cabina: seif, aer conditionat, TV, uscator de par, baie cu dus si toaleta, prosop de sauna, patura de lana, telefon, halat de baie.

 

Cabina E

Puntea 3 Cabina exterioara cu 2 paturi, E – 21 m²

Junior Suite cu Balcon Juliette, canapea, baie spatioasa si garderoba. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Servicii aditionale: check-in si intampinare de la ora 12:00, Cocktail cu hotel managerul, room service, minibar, fructi si flori proaspete, serviciu de calcatorie si spalatorie, majordom. 

 

Cabina F

Puntea 3 Cabina exterioara cu 2 paturi, F – 29 m²

Suite cu balcon, spatios, canapea, baie spatioasa si garderoba. Designul elegant si materialele de prima clasa asigura o atmosfera relaxanta. Servicii aditionale: check-in si intampinare de la ora 12:00, Cocktail cu hotel managerul, room service, minibar, fructi si flori proaspete, serviciu de calcatorie si spalatorie, majordom.

 

Categoria ,,Premium All Inclusive’’ include urmatoarele servicii:

• Masa in regim Pensiune Completa (FullboardPlus): masa tip bufet pentru mic dejun, pranz si cina, alaturi de o gustare de imbarcare si ora de ceai sau cafea, precum si apa minerala in timpul mesei, suplimente sezoniere, precum o gustare la miezul noptii

• Bauturi de inalta calitate incluse pe parcursul zilei: ceai, cafea si specialitati pe baza de cafea, sucuri, bere, vin spumant si o selectie de vinuri, cocktailuri. Nu sunt incluse specialitatile supuse suprataxelor si sampania

• Utilizarea gratuita a facilitatilor de la bord, cum ar fi sauna si sala de fitness

• Transfer intre statia de tren¹ sau aeroport² si vas

• 15% discount la tratamentele SPA-ROSA

• Facilitati de baie si halat de baie in cabina

• Divertisment la bord

• Taxe portuare

 

¹ Oaspetii primesc un voucher suplimentar, valabil pentru ziua de imbarcare sau debarcare in Köln si Engelhartszell. Transferul la Paris si Lyon este inclus numai la rezervarea biletelor de tren prin A-ROSA.

² Transferul este inclus la rezervarea zborului prin A-ROSA. Veti primi un voucher suplimentar cu documentele de calatorie.

 

Urmatoarele servicii nu sunt incluse in tarif: transport si transfer pana la/ de la vas, servicii medicale la bord, excursiile optionale la tarm, accesul la Spa (tratamente si servicii personalizate), asigurarea medicala.

Conditii rezervare:

Orice rezervare confirmata atrage o plata din partea clientului sau agentiei partenere de minim 30%. Diferenta se achita cu 60 de zile inainte de plecare.

 

Conditii anulare:

Premium All inclusive

Mai mult de 31 zile inainte de plecare 25 %

30 - 25 zile inainte de plecare 40 %

24 - 18 zile inainte de plecare 50 %

17 - 11 zile inainte plecare  60 %

10 - 4 zile inainte de plecare 80 %

Mai putin de 4 zile inainte de plecare 100 %

 

 

Cerere oferta


Cere o oferta!