Va multumim ca ati ales Fabrica de Vacante si Aerotravel!

 

Suntem alaturi de dumneavoastra si va intelegem starea de ingrijorare referitoare la situatia creata de epidemia de COVID-19, atat din punct de vedere medical, cat si financiar. Rezervarile pentru calatoria dumneavoastra (bilete de avion, hotel, rent-a-car etc.), inclusiv platile aferente nu si-a pierdut valabilitatea si nu sunt periclitate in niciun mod.

 

Pentru plecarile care trebuiau sa aiba loc pana pe 30.04.2020

Toate calatoriile care ar fi urmat sa se desfasoare in perioada imediat urmatoare, adica pana pe 30 aprilie 2020, vor fi reprogramate pentru o data ulterioara, in acord cu nevoile dumneavoastra, situatia de fapt si conditiile impuse de furnizorii de servicii turistice.

Avand in vedere concentrarea unui numar mare de solicitari de reprogramare, acestea vor fi procesate intr-un termen mai lung decat de obicei. Fiecare cerere de reprogramare va fi analizata cu atentie si va primi o solutie individuala, in functie de nevoile dumneavoastra si datele obiective in care se incadreaza. Vor fi procesate prioritar cererile de reprogramare care vizeaza serviciile turistice care ar fi trebuit sa se desfasoare pana pe 30.04.2020.

 

Pentru plecarile din perioada 01.05.2020 – 31.12.2020

Va informam ca in prezent, pentru majoritatea serviciilor turistice cu desfasurare in perioada 30.04.2020 – 31.12.2020, furnizorii nostri considera ca pot livra serviciile in parametri normali, iar eventualelor solicitari de reprogramare li se aplica conditiile contractuale.

In masura in care vor avea loc schimbari referitoare la situatia sau deciziile luate de autoritatile locale din destinatia vizata, modificari ale conditiilor impuse de autoritatile din Romania si, implicit, schimbari decise de furnizorii de servicii turistice, vom actualiza informatiile referitoare la calatoriile dumneavoastra.

Dorim sa va asiguram ca, in aceste vremuri complicate, Aerotravel depune toate eforturile necesare pentru a oferi solutii echilibrate, adaptate situatiilor individuale si prevederilor specifice care le guverneaza.

 

Pentru orice solicitare, inclusiv referitoare la bilete de avion, va rugam sa contactati specialistul Aerotravel dedicat sau sa utilizati datele noastre de contact. Toti specialistii Aerotravel sunt disponibili pe email si telefonic, pentru a va furniza toate detaliile legate de rezervarile dumneavoastra!

Cere o oferta!