MSC World Europa | Mediterana de Vest

 
MSC ALL IN PLUS
de la
 
1019
/ persoana
  
All in Plus by MSC - de la 1019 EUR/pers.

 

PORT DE IMBARCARE: Barcelona

DATE DE IMBARCARE:
Mai - 5, 12, 19, 26
Iunie - 2, 9, 16, 23, 30
Iulie - 7, 14, 21, 28
August - 4, 11, 18, 25
Septembrie - 1, 8, 15, 22, 29
 
 
ITINERARIU:
Day Date Port Arrival Departure
F 5/5/2023 Barcelona, Spain - 18:00
S 6/5/2023 Marseille (Provence), France 07:00 18:00
Su 7/5/2023 Genoa (Portofino), Italy 08:00 16:00
M 8/5/2023 Naples (Pompeii), Italy 13:00 20:00
T 9/5/2023 Messina (Taormina), Italy 09:00 19:00
W 10/5/2023 Valletta, Malta 08:00 17:00
Th 11/5/2023 At Sea - -
F 12/5/2023 Barcelona, Spain 09:00 -
• Cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
• pensiune completa cu meniuri variate de-a lungul zilei: ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, pranz, ceaiul de dup-amiaza, pizza & snack-uri, cina & surpriza de la miezul noptii; 
• cocktail de bun venit oferit de capitan si seara de gala cu o cina speciala; 
• acces la piscine, sauna & Jacuzzi, sala de fitness;
• acces la teatru, lounge-uri elegante, club;
• pista de alergat in aer liber, terenuri de sport si tenis;
• programul zilnic cu evenimentele la bord;
• pachetul de bauturi Easy Plus;
• internet;
• taxe portuare: 140 euro/ pers. 
 
In cazul in care optati pentru o cabina de tip aurea aveti inclus si:
Cele mai bune cabine cu balcon si suite, mic dejun gratuit in camera, room service 24 de ore din 24 cu livrare gratuita, imbarcare prioritara si bagaje la imbarcare, posibilitatea de a alege cand vrei ora cinei cu My Choice intr-un restaurant sau zona dedicata , Bufet extins cu o gama larga de preparate culinare si restaurante principale care servesc mese gourmet, Facilitati de relaxare in cabina, Halat de baie si papuci, Meniu de perne, Spectacole de teatru in stil Broadway, Piscina, Acces gratuit la centrul de fitness (de la 14 ani), Terasa la soare rezervata, Pachet de bun venit (Prosecco si cutie de ciocolata), Schimbarea gratuita a croazierei. Posibilitatea de a achizitiona un pachet la restaurantele de specialitate, cu reducere. Doar pentru adulti: Acces gratuit la zona termala pentru intreaga croaziera, posibilitatea de a achizitiona un pachet SPA dedicat, cu reducere, 10% reducere la toate tratamentele SPA achizitionate la bord. *cu exceptia intre orele 23:00 si 6:00 pentru croaziere in Caraibe si America de Nord.
 
• Transport: avion si transfer;
• Pachetul de bauturi;
• Minibarul din cabina; 
• Internet la bord wifi;
• Utilizarea serviciilor: Spa, tratamente de frumusete;
• Centru medical, etc.
• Serviciile de spalatorie.
• Excursiile pe tarm; 
• Service charge (HSC) : 12 euro/ pers./zi (obligatoriu – se poate achita din tara sau la bord)
 

 

Conditii rezervare
Orice croaziera confirmata atrage o plata din partea clientului sau agentiei partenere de minim 30% pentru croaziere care opereaza in Mediterana si Europa de Nord si minim 40 % pentru celelalte destinatii. Diferenta se achita cu 60 de zile inainte de imbarcare.
 
Conditii anulare
Croaziere < 15 nopti Croaziere > 15 nopti Yacht Club (indiferent de durata itinerariului)
mai mult de 60 zile – pierderea avansului mai mult de 90 zile – pierderea avansului mai mult de 120 zile – pierderea avansului
59 – 30 zile – penalizare 40%* 89 – 60 zile – penalizare 40%* 119 – 90 zile – penalizare 40%*
29 – 22 zile - penalizare 60%* 59 – 52 zile - penalizare 60%* 89 – 60 zile - penalizare 60%*
21 – 15 zile - penalizare 80%* 51 – 35 zile - penalizare 80%* 59 – 30 zile - penalizare 80%*
14 - 0 zi – penalizare 100% 34 - 0 zile – penalizare 100% 29 - 0 zile – penalizare 100 %
* sau pierderea avansului (daca suma achitata in avans este mai mare)
** neprezentarea la program se penalizeaza cu 100%
 
   
 
   
 
   

<font color="ff181f"><br><b> Winter Wonders - 758 EUR <br> Winter Wonders Drinks - 1038 EUR</b></font>

<font color="fe6fd3"><br><b> BLACK FRIDAY</b></font>

Solicitare oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

DATE DE IMBARCARE:
Mai - 5, 12, 19, 26
Iunie - 2, 9, 16, 23, 30
Iulie - 7, 14, 21, 28
August - 4, 11, 18, 25
Septembrie - 1, 8, 15, 22, 29
MSC Cruises
Dupa cativa ani de crestere fara precedent, compania MSC Cruises este lider pe piata de croaziere mediteraneene, navigand in aceasta regiune pe tot parcursul anului si oferind o gama larga de itinerarii sezoniere in Europa de Nord, Regiunea Transatlantica, Caraibe, America de Sud, Oceanul Indian, Marea Rosie, Africa de Sud si de Vest.
MSC Cruises este o companie europeana privata, care are 15.500 de angajati in intreaga lume si este prezenta in 45 de tari. Singura companie din lume care a primit premiul „Golden Pearls” de la Bureau Veritas, ca recunoastere a nivelului sau ridicat de management al calitatii si protectie a mediului, este o linie de croaziera potrivita pentru familii. Recent, MSC Cruises a incheiat un parteneriat de trei ani si milioane de dolari cu UNICEF pentru a finanta un proiect comunitar in Brazilia, sporind in acelasi timp constientizarea acestei cauze la bordul navelor sale.
EXPERIENTA
MSC MSC Cruises este mandra de mostenirea sa mediteraneana, care se reflecta in reputatia companiei pentru design sofisticat si ospitalitate remarcabila. Inovatiile, prezente  atat in designul exterior, cat si in interiorul flotei MSC Cruises, au castigat premii prestigioase pentru arhitectii navali De Jorio Design International.
Experienta culinara gourmet de la bord combina preparate deosebite din bucataria mediteraneana si internationala. In domeniul serviciilor si confortului, MSC Cruises continua sa stabileasca noi standarde in croazierele de lux. Initiativele inovatoare includ MSC Aurea Spa, un luxos centru de wellness balinez, si MSC Yacht Club, o zona exclusiva pe cele trei nave emblematice ale companiei, care ofera apartamente elegante cu un serviciu de majordom non-stop, alaturi de numeroase alte privilegii.
 
50px
MSC World Europa
MSC World Europa

MSC World Europa

Prezentare generala
Imaginati-va viitorul calatoriei la bordul noului si revolutionarului vas MSC World Europa, prima nava din flota de clasa mondiala MSC.
Alimentat cu GNL, unul dintre cei mai curati combustibili marini din lume si cu tehnologii ecologice inovatoare, MSC World Europa simbolizeaza inceputul unei noi ere a croazierelor. Un alt exemplu de angajament pe termen lung al MSC Cruises si responsabilitate fata de viitor, acest prototip unic prezinta un design inovator, in care fiecare detaliu va ofera o experienta de croaziera complet noua. Aceasta nava unica si spectaculoasa nu seamana cu nimic din ce ati vazut pana acum. 
 
Divertisment
Divertismentul la bord ofera o mare varietate si optiuni pentru toti oaspetii, indiferent de varsta - de la cel mai mare parc acvatic al flotei, cu tobogane cu tehnologie VR pana la Luna Park Studio, un spatiu multifunctional cu 300 de locuri si construit pentru a se adapta oricarui spectacol sau eveniment. Si, ca intotdeauna, clubul pentru copii premiat al MSC ofera facilitati de ultima generatie pentru copii, cu o zona dedicata a navei, precum si o serie de cluburi si programe personalizate concepute pentru fiecare grupa de varsta.
 
Baruri si lounges
OLa bord veti gasi o mare varietate de baruri si cafenele potrivite oricarei ore sau stari de spirit. Cercetati nava si pasiti in barul cu sucuri proaspete, ori pregatiti-va pentru o ceasca de ceai sau sa savurati un cocktail.
 
Restaurante
Restaurantul rafinat de la bordul MSC World Europa a atins un nivel cu totul nou. In plus fata de cele patru restaurante principale si cele 2 bufete ample, exista 6 localuri sofisticate de luat masa, cu specialitati culinare specifice liniei de croaziera, cum ar fi steakhouse-ul in stil american, Sushi Barul si Teppanyaki, la care se adauga concepte nou-noute, inclusiv mancarea stradala din America Latina - Hola!, Tacos&Cantina si alte experiente gourmet interesante. 

Cabine interioare
Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi trans- formate in pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 10- 15 mp.
Cabine exterioare
Aceste cabine sunt prevazute cu un pat dublu convertibil in doua paturi (la cerere), aer conditionat, baie cu dus, televiziune interactiva, conexiune prin cablu la internet (contra cost), telefon, minibar si seif. Dimensiune: 12- 20 mp.
Cabine exterioare cu balcon
Aceste cabine sunt prevazute cu doua paturi separate care se pot transforma intr-un pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), balcon, aer condition- at, baie cu dus, televizor, si option- al, conexiune la internet (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 16- 22 mp.
Categoriile Bella, Fantastica, Wellness si Aurea
 

Experienta asociata cabinelor garantate
FLEXIBILITATE DE REZERVARE
Schimbarea croazierei contra cost
CONFORT
Nave moderne si cabine elegante
MSC for Me (unde este disponibil)
BENEFICII MASA
Discount la pachetul de bauturi disponibil la momentul rezervarii
Bufet amplu cu o gama larga de preparate culinare
Acces la restaurantele principale care servesc mancaruri gourmet
SPORT SI DIVERTISMENT
Program variat de spectacole de teatru in stil Broadway
Zona piscina
Facilitati sportive in aer liber
Sala de sport bine echipata, cu vedere panoramica
Activitati de divertisment pentru adulti si copii
Activitati recreative pentru copii
SERVICII
Personal multilingv calificat
ALTE PRIVILEGII
Puncte MSC Voyagers Club


Experienta asociata cabinelor cu balcon, vedere la ocean si interioare
Fantastica include toate facilitatile oferite de Bella precum si:
FLEXIBILITATE DE REZERVARE
Oportunitatea de a alege cabina si locatia acesteia
1 schimb gratuit de croaziera*
CONFORT
Room service 24 de ore pe zi (livrare contra cost)
Mic dejun in cabina (livrare gratuita)
BENEFICII MASA
Posibilitatea de a alege intervalul orar pentru cina (in functie de disponibilitate)
Reducere 20% la un pachet preplatit dedicat restaurantului de specialitate
*Schimbarea gratuita a croazierei se aplica fie la datele croazierei, fie la destinatie. O astfel de schimbare trebuie efectuata cu pana la 1 luna inainte de plecare, iar noua croaziera sa navigheze in termen de 3 luni de la plecarea initiala. Orice schimbare de croaziera va fi trebui reconfirmata de MSC.
 

Experienta asociata cabinelor cu balcon si suite
Aurea include toate facilitatile oferite de Fantastica precum si o serie de beneficii de relaxare pentru trup si suflet.
CONFORT
Suite si cabine cu balcon in cele mai bune locatii pe vas
Pachet de bun venit (Prosecco + ciocolata)
Room service 24 de ore pe zi (livrare gratuita)
BENEFICII MASA
Alegerea orei de dinning (My Choice) in restaurant sau zona dedicata
RELAXARE
Acces gratuit la Solarium Top Exclusive
Facilitati de relaxare in fiecare cabina (inclusiv halat de baie si papuci)
Meniu de perne
Acces la zona termala (doar pentru adulti)
Reducere de 40% la un pachet preplatit dedicat Spa
10% reducere la toate tratamentele spa achizitionate la bord
SERVICII
Imbarcare prioritara si predare bagaje
Emirate_Dubai_Destinatie
Emirate_Dubai_Destinatie

Orientul Mijlciu

O regiune cu peisaje grandioase in care, intr-o singura vacanta, ai putea sa vezi atat intinderi de desert, cat si munti acoperiti de zapada. Pe langa peisajele uimitoare si variate, Orientul Mijlociu gazduieste si popoare cu o cultura fascinanta, marcate prin ospitalitate, precum si o arhitectura cu adevarat grandioasa si multe repere istorice.

DATE DE IMBARCARE:
Mai - 5, 12, 19, 26
Iunie - 2, 9, 16, 23, 30
Iulie - 7, 14, 21, 28
August - 4, 11, 18, 25
Septembrie - 1, 8, 15, 22, 29
Cere o oferta!