40px

Croaziere Ponant

Ponant, o companie franceza de croaziere de lux, reprezinta un univers de rafinament si aventura in lumea navigatiei maritime. Cu o flota de nave elegante si spatioase, Ponant ofera experiente exceptionale de explorare a unor destinații exotice inegalabile. Aceste calatorii sunt caracterizate de serviciul de inalta clasa, atentia la detalii si gastronomia rafinata, oferind o combinatie de lux si aventura.
 
Destinatiile oferite de Ponant includ locuri precum Antarctica, Polul Nord, insulele Galápagos si multe altele, transformand calatoriile in adevarate expeditii de explorare. De la porturi izolate la mari secrete, de la plaje uitate la taramuri indepartate, expertii Ponant aleg itinerarii care va indeparteaza de rutele turistice majore, astfel incat sa va puteti bucura de croaziere si tarmuri unice pe care putini le-au vazut pana acum.
Pe langa aventura, Ponant ofera o experienta gastronomica de exceptie, cu meniuri pregatite de bucatari talentati, bazate pe ingrediente proaspete de calitate superioara, frumos prezentate si aromate. De asemenea, pasagerii se pot bucura de activitati variate, inclusiv conferinte, prelegeri despre natura si cultura, spa-uri de lux, piscine si alte optiuni de relaxare si divertisment pentru a va imbunatati calatoria.
Cere o oferta!