Insula Ischia - Fantana tineretii vesnice

In detaliu

Privelisti desprinse din povesti, bucatarie mediteraneana desavarsita, vegetatie luxurianta bogata in paduri de pini si flori parfumate, copaci si arbusti exotici, golfuri pitoresti, plaje si gradini botanice de o frumusete exemplara, reprezinta doar unele dintre motivele pentru care trebuie sa vizitezi negresit insula Ischia. 

Pana si regizorul Angelo Rizzoli a fost cucerit de minunata insula, invitand artisti de talie internationala, precum Charlie Chaplin, Richard Burton, Liz Taylor si Ava Gardner, sa viziteze acest colt de paradis. Fanii filmului  „The talented Mr. Ripley” regizat de Anthony Minghella ar trebui sa stie faptul ca aici s-au filmat mai multe scene ale peliculei. Insula a devenit extrem de cunoscuta in ultimii 10 ani, regasindu-se printre preferintele turistilor, desi italienii nu au stiut de existenta ei pana in anii 50. 

Cunoscuta si sub numele de „Insula Verde” sau „Insula Tineretii vesnice”, Ischia se afla in partea de sud-vest a Italiei, pe coasta italiana a Marii Tiraniene, in Regiunea Campania si se invecineaza cu insulele Capri si Procida din Napoli, constituind un punct de plecare catre Vezuviu si renumitul oras acoperit de lava, Pompeii. 

Experiente

S-ar putea ca plajele din Ischia sa iti depaseaca asteptarile si sa iti indeplineasca toate dorintele care stau la baza unei vacante inedite, spectaculoase. Insula Ischia este ideala pentru toata lumea: familiile cu copii care vor sa aiba parte de linistea marii si de relaxare, cuplurile insetate de romantism, seniorii dornici de a-si imbunatati starea fizica prin tratamente balneare, dar si grupurile de prieteni in cautare de distractie.

Restaurante

Nu ne putem imagina o calatorie fara experientele culinare deosebite traite in cadrul unui restaurant, pe care sa il recomandam cu caldura mai departe prietenilor nostri. In insula aromelor, Ischia, regasim acele restaurante care nu numai ca ne incanta papilele gustative, ci ne marcheaza profund, lasand o amprenta puternica in sufletul nostru, intorcandu-ne, astfel, de fiecare data cu drag in acele locuri.

Atractii

Insula ilustreaza un tablou fermecator al naturii, fiind inconjurata de plantatii de maslini, podgorii de vita de vie, livezi de lamai si incarcata de obiective turistice, ce merita a fi explorate pe deplin: gradini, muzee, parcuri si izvoare termale, constructii medievale, orase cosmopolite, hoteluri cu centre spa. Asadar, indreapta-ti atentia si entuziasmul spre Ischia si nu ezita sa descoperi bijuteriile pretioase ale acesteia.
20px

Recomandarile noastre

Sejururi

Solicita o oferta personalizata

 

Solicita oferta