Austria
Minivacanta de Rusalii

Viena

Viena, capitala Austriei, este cunoscuta si ca Orasul muzicii sau Orasul Viselor. „Orasul muzicii” provine de la compozitorii de o mare influenta precum: Mozart, Haydn sau Beethoven, care au creat si au sustinut aici numeroase concerte. „Orasul viselor” aduce un omagiu creatorului psihanalizei, Sigmund Freud, cel care a deslusit pentru prima data visele si fantasmele inconstientului.

Bad Gastein

Situat pitoresc intr-o vale inalta a lantului muntos Hohe Tauern, este cunoscut pentru cascada Gastein si o varietate de cladiri in stil Belle Époque. Cele patru zone de schi din Valea Gastein, care ofera 50 de teleschiuri si 208 de kilometri de partii au piste potrivite pentru toate nivelurile de schiori si snowboarderi. Dupa o zi plina de activitati va puteti retrage in statiunile balneare ale orasului.

Bad Hofgastein

Bad Hofgastein se afla la o altitudine de 857 de metri in centrul vaii Gastein, in regiunea Salzburg si este considerata una dintre cele mai populare statiuni de schi din Austria. Este un oras mic, atragator, cu un centru istoric si o frumoasa zona pietonala ce cuprinde magazine, restaurante si pensiuni. Bad Hofgastein farmeca si datorita Alpen Therme, cu 6 bai termale si parcuri termale, diverse tipuri de sauna si un lac montan propriu.

Loipersdorf

Peisajul fermecator din jurul bailor termale poate fi admirat de pe marginea bazinului, insa experienta contactului direct reprezinta o calitate a deosebita a zonei. Exista trasee tematice de divertisment pe langa traseul de drumetii denumit „De la ghetar la vin”. Testati-va abilitatile motorii, ori plimbati-va printre podgoriile intinse si livezi. Pe drum, gasiti zone de picnic care va vor invita sa mai zaboviti in bratele naturii.

Recomandarile noastre minivacanta de Rusalii

Tarifele includ 3 nopti de cazare si micul dejun. Acestea pot varia in functie de disponibilitate. Ulterior rezervarii, un consultant Fabrica de Vacante va va comunica tariful actualizat.

Cere o oferta!