Bulgaria

Minivacanta de Rusalii

 
Cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc, Sunny Beach, atrage turisti din toata lumea. Plaja este una dintre cele mai bune din tara, cu toate activitatile pe care ti le poti imagina- de la minigolf la parasailing- alaturi de experienta vietii de noapte, in restaurantele si cluburile din statiune. Daca doresti sa te bronzezi pe timp de zi si sa te distrezi pe timp de noapte, Sunny Beach este locul potrivit.  

Nessebar, localizata in sud-estul Bulgariei, pe coasta Marii Negre, este o statiune care combina trecutul cu prezentul. Vizitarea orasului constituie, in sine, o experienta – alege sa te plimbi pe strazile pietruite, admirand arhitectura bizantina. In apropiere vei avea in permanenta atractiile moderne: plimbarea cu iahtul, snorkeling si scufundari. Chiar in afara Orasului Vechi se afla parcul acvatic Aqua Paradise. Nessebar se afla pe lista UNESCO, oferind o experienta romantica si culturala unica.

Nisipurile de Aur se afla la 19km de orasul Varna. Cea mai mare statiune de pe Coasta de Nord a Marii Negre, este renumita pentru cel mai fin si curat nisip de pe coasta. Statiunea abunda in vegetatie, tufisuri si copaci, dand impresia unui parc. Nisipurile de Aur este marcata ca statiune cu steag albastru, fiind mentinute curate si fara poluare. Turistii au la dispozitie un parc acvatic si o multime de sporturi nautice de practicat.

Obzor este situat intr-un golf intre Burgaz si Varna. Plaja din Obzor are aproximativ 10 km lungime si 20, pana la 60 m latime. Deosebit de frumoase sunt plaja din sud si Irakli. Pe langa optiunile de cazare, statiunea ofera diverse optiuni de divertisment, de la tobogane, la pisicine.

Tarifele sunt / persoana / 3 nopti cazare si pot varia in functie de disponibilitate. Ulterior rezervarii, un consultant Fabrica de Vacante va va comunica tariful actualizat.

Cere o oferta!