Mamaia

Minivacanta de Rusalii

Mamaia  este cea mai mare si renumita statiune din Romania, situata in partea de nord a Municipiului Constanta, denumita si Perla Litoralului Romanesc, are plaja cu nisip fin, ce se intinde pe o lungime de circa 8 km. In partea de vest a acesteia se afla lacul Siutghiol. Plaja este presarata cu numeroase hoteluri, piscine in aer liber, discoteci, parcuri de agrement, terenuri de sport, precum si un teatru de vara. Statiunea Mamaia ofera turistilor posibilitatea practicarii sporturilor de apa, precum si pescuitul in lacul Mamaia.
 
In statiunea Mamaia va puteti bucura in parcul acvatic «Aqua Magic», aflat la intrarea in statiune, de o plimbare cu Telegondola, cu ajutorul careia puteti admira de la inaltime marea si statiunea de la intrare pana la Cazino, de plimbari cu hidrobiciclete, ridicari cu parasuta, scufundari, windsurfing si Scoala de Yachting, tractari cu banane gonflabile, scutere acvatice, agrement cu barci cu vele tip Catamaran si Caravelle, in cele 8 baze de agrement. Alte posibilitati de distractie sunt trambulina elastica, biciclete de una, doua, trei sau chiar patru persoane, scutere, beach-volley si handball-beach si terasele si discotecile de pe plaja.
 
Inaugurata in 2004 telegondola este un teleferic modern care face legatura intre Cazino și Hotelul Perla, pe un traseu de 2,1 km. Deplasarea se face la o inalțime de 50 m, cu o viteza de 5 metri pe secunda, intregul traseu fiind parcurs in șapte minute.
Cere o oferta!