Statiunea Bansko | Ski Bulgaria
 
Alege ofertele noastre de cazare Bulgaria la tarife speciale pentru o vacanta in siguranta, aproape de casa!
 
Odata vizitata aceasta statiune fermecatoare, oamenii continua sa vina iar si iar, cu aceeasi placere si dorinta. Bineinteles, exista o multime de argumente care sa le sustina atitudinea. Bansko ofera o varietate mare de activitati, care se poate plia pe orice personalitate - de la fanii sporturilor extreme de iarna, pana la contemplatorii autenticului, ai naturii. Orasul si-a conservat cu mare atentie stralucirea: strazile pietruite si casele vechi de sute de ani, cu pereti inalti din piatra si ferestre mici. Lista atractiilor locale unice se extinde, orientandu-se catre vinul rosu si mancarurile delicioase ale bucatariei traditionale.
 
Principala sursa a sentimentelor de armonie si siguranta provine din puterea naturala a Muntilor Pirinei. In pantele sale sunt adapostiti peste 75 de kilometri de partie de schi de inalta calitate, pastrate in stare perfecta prin intermediul a 14 vehicule de intretinere si un sistem de ultima generatie de producere a zapezii artificiale care garanteaza calitatea partiilor timp de 6 luni pe an - din decembrie si pana in mai.  
 
Prin intermediul celor 15 telecabine cu o lungime a cablului totala de 22 de kilometri, puteti ajunge la oricare dintre traseele disponibile. Pista „Tomba” este fara indoiala cea mai atractiva, dar si cea mai dificila zona. Calitatile au fost evaluate la calificativul excelent de catre Alberto Tomba insusi, ele conferind cadrul obisnuit de desfasurare a circuitului Audi FIS Alpine Ski World Cup. Statiunea ofera, de asemenea, conditii excelente pentru biatlon, iar in trecut a gazduit Campionatul European de Biatlon (2007), precum si cateva competitii internationale. Aici veti gasi piste potrivite pentru fiecare tip de schior: de la cei incepatori, pana la cei cu adevarat experimentati. De asemenea, pentru siguranta schiorilor, pe piste patruleaza o echipa de profesionisti. 
 
Vezi harta statiunii AICI.
 
Informatiile legate de conditiile de calatorie spre Bulgaria pot fi accesate AICI.
 
Cere o oferta!