Statiunea Borovets | Ski Bulgaria
 
Alege ofertele noastre de cazare Bulgaria la tarife speciale pentru o vacanta in siguranta, aproape de casa!
 
Borovets se numara printre cele mai mari statiuni de schi din Bulgaria, in ceea ce priveste lungimea si capacitatea traseelor, respectiv facilitatilor puse la dispozitie vizitatorilor. Este situata pe versantii nordici ai crestei Musala, in partea de Est a Muntilor Rila, in imbratisarea padurilor seculare de pin. 
 
Clima zonei este una blanda. Temperatura medie in ianuarie (cea mai rece luna a anului) este de aproximativ 4,8 °C. Sezonul de schi incepe in mijlocul lunii decembrie si se termina la sfarsitul lui aprilie. 
Statiunea ofera oportunitati exelente pentru sporturile de iarna: schi alpin, snowboard, ski running, freeride si ski touring. Cu peisaje uimitoare de iarna, multa zapada si un cer stralucitor, Borovets te imbie sa stai cat mai mult timp pe partie.
 
Statiunea are in total 24 de trasee de schi si 58 km de piste pe un teren montan impecabil. Traseele sunt concepute pentru toate nivelurile de dificultate, de la incepatori, la experti. Borovets a gazduit cu mandrie in doua randuri Cupa Mondiala de Schi Alpin si de alte 12 ori Cupa Europeana.
 
Forfota continua pana seara, cu schi pana la orele 22, dar si in numeroase pub-uri confortabile, cluburi de noapte, aflate chiar in inima statiunii.
 
Vezi harta statiunii AICI.
 
Informatiile legate de conditiile de calatorie spre Bulgaria pot fi accesate AICI.
Cere o oferta!