Raiul Alb - schi cat cuprinde

Nu mai este decat un pas pana ajungi la destinatie. Dar care destinatie? Poate fi o alegere destul de dificila tinand cont de optiunile variate de divertisment si relaxare, dar si de conditiile pe care domeniile de schi le indeplinesc in crearea unei vacante reusite. Orice initiere in arta schiatului se dovedeste a fi o provocare pentru orice impatimit al muntelui. O sansa unica de a-ti pune in valoare abilitatile, de a-ti aprofunda cunostintele in materie de schi sau de a invata noi tehnici.

Domeniile schiabile sunt concepute pe gustul turistilor de pretutindeni pentru ca se focuseaza pe cateva criterii esentiale si urmaresc satisfacerea nevoilor acestora: pante special amenajate dedicate tuturor categoriilor de schiori, de la incepatori, intermediari, avansati, pana la experimentati, scoli de schi si posibilitati cat mai diversificate de petrecere a timpului liber.

Familii

Familii

Combina experienta pe partiile de schi cu ofertele si facilitatile captivante al hotelurilor, pentru a te bucura alaturi de familie de un bagaj complet de trairi si senzatii unice. Statiunile ce poarta eticheta de “Family Plus” sunt dedicate familiilor cu copii, pentru ca urmareste sa satisfaca cerintele si asteptarile acestora: existenta unor crese care se ocupa de supravegherea si grija copiilor, o gradinita si o scoala pentru tinerii schiori. Accesibilitatea si calitatea partiilor, a infrastructurii si a activitatilor, alaturi de atmosfera primitoare si peisajele savuroase vor contribui la conturarea unor experiente memorabile.
SPA & relaxare

SPA & relaxare

Ce poate fi mai placut, dupa o zi incarcata de activitati pe partia de schi, decat sa inoti sau sa te lasi absorbit de aburii calzi ai saunei? Nu ai refuza cateva momente petrecute intr-o sala de fitness sau rasfatul si confortul unui masaj intr-un centru spa. Un prilej inedit de a te deconecta de aglomeratie si agitatia zilnica si de a te refugia intr-un spatiu revigorant si linistitor. Nu mai vorbim de imbunatatirea starii mentale si de refacerea formei fizice. Cu siguranta, vei reveni cu forte proaspete inapoi pe partia de schi!
Incepatori

Incepatori

Incepatorii se vor indrepta spre partii usoare, moderate si line, avansatii si intermediarii urmaresc pantele largi si blande, iar partiile abrupte si lungi vor constitui deliciul experimentatilor. Existenta instalatiilor pe cablu, a telecabinelor si telescaunelor nu numai ca asigura intoarcerea in siguranta a turistilor, dar ofera cele mai frumoase privelisti si peisaje asupra tabloului montan. Vei gasi, in rubricile create de noi, destinatiile cu domeniile schiabile aferente si cele mai ofertante resorturi in care te poti caza.

Alege destinatia dorita

Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cauti alta destinatie? Alege cazarea
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Cere o oferta!