Vacanta schi Bulgaria 2023
Bulgaria are multe de oferit: case si stradute traditionale, pensiuni rustice cu bucatarie extraordinara precum si domenii schiabile cu foarte multe posibilitati si zapada garantata, care se intind pe lanturile montane impozante cum ar fi Rodopi sau Pirin. Pentru fiecare turist se gaseste o atractie, Bulgaria oferind o  combinatie ideala intre modern si traditional.
 
Domeniile schiabile ale Bulgariei se afla la un punct de cumpana si au fost in ultimii ani in mare parte modernizate. In acest proces nu a fost lasat nimic la voia intamplarii si statiunile au primit o noua stralucire, partiile sunt mult mai variate si ofera acum cate ceva atat pentru incepatori, cat si pentru cei cu experienta, pentru toti iubitorii de sporturi de iarna.

 

Bansko

Bansko

Unul din cele mai importante centre ale sportului de iarna in Europa de Est, se afla la umbra Muntilor Pirinei. In pantele sale sunt adapostiti peste 75 de kilometri de partie de schi de inalta calitate, aflati in grija a 14 vehicule de intretinere si un sistem de producere a zapezii artificiale. Cele 15 telecabine conduc turistii la oricare dintre trasee.
Pamporovo

Pamporovo

Este una dintre cele mai importante statiuni de schi din Bulgaria, fiind apreciata de peste 85 de ani. Zona de schi din Pamporovo pune la dispozitie turistilor 9 teleschiuri si 5 telescaune, alaturi de 25 km de piste (cele mai lungi au peste 4 km), majoritatea potrivite pentru schiorii incepatori sau de nivel mediu. In plus, cei ce prefera schiul fond vor gasi aici 30 km de trasee.
Borovets

Borovets

Borovets se numara printre cele mai mari statiuni de schi din Bulgaria. Statiunea are in total 24 de trasee de schi si 58 km de piste pe un teren montan impecabil. Traseele sunt concepute pentru toate nivelurile de dificultate, de la incepatori, la experti. Borovets a gazduit cu mandrie in doua randuri Cupa Mondiala de Schi Alpin si de alte 12 ori Cupa Europeana.
Razlog

Razlog

Razlog este un oras si statiune de schi in sud-vestul Bulgariei. Localizat in Valea Razlov, a fost mentionat istoric pentru prima data in timpul Regelui Bizantin Basil al II-lea. Razlog s-a dezvoltat in pozitia de centru al turismului de iarna in 1990 si 2000, datorita pozitiei sale favorabile, aproape de Muntii Pirinei, Rila si Rodopi.

Solicita o oferta personalizata

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!